Házasságpártiak! A házasságkötés után mennyi időre várjátok/tervezitek a válást?
Olyanok válaszát várom, akik már ismerik a leendő házastársukat és belátható időn belül össze akartak házasodni. Az esküvő után mennyi időre várjátok a válást?
Még fiatalon váltok vagy úgy tervezitek, hogy majd sokára és akkor öregen maradok egyedül?
:DDD A születésed után mennyi idővel tervezed hogy meghalsz? :D
A válást az emberek nem tervezik. 15 éve vagyunk együtt a párommal, ebből 10 éve házasok, és biztos furcsállod majd, de mi nem azt terveztük, hogy elválunk, hanem még most is az a terv, hogy együtt akarunk megöregedni.
Vagy dobták
Vagy a kutyának sem kell, és azt látja hogy körülötte mindenkit eljegyeznek
Vagy megcsalták
Vagy csak szimplán kilátásban sincs emberi kapcsolat, nem csak párkapcsolat.
Ezek jutottak eszembe egy olyan emberről aki ekkora maflaságot kérdez. Ja, meg hogy kicsit butácska :)
Hidd el, ha megtalálod aki szeret és akit te is szeretsz, jobb lesz! Nem lesz mindig ilyen keserű az élet, fel a fejjel, találj hobbit, járj el szórakozni, vegyél tengerimalacot, tudom nem könnyű szinglinek lenne a sok párkapcsolatos barátnő mellett, egyiket eljegyzik, másik terhes, de Neked is eljön majd az időd csak ne legyél ilyen kis szúrós kaktusz és akkor téged is megszeret valaki!
Remélem én nem leszek terhes, mert pasi vagyok! ;)
Csak arra gondoltam, ha hét évre tervezi az ember a válást, és mégis együtt maradnak az pozitív csalódás. De örökre tervezik és hét év, de akár tizennégy után is válnak az negatív csalódás.
Ez milyen idióta kérdés már... -.-
Ha hozzá megyek a barátomhoz akkor a következő amit tervezek az a baba nem a válás...
Én azon röhögök, hogy tényleg komolyan kérdezi... :D
Én hozzá se mennék olyan emberhez, akinél felmerül, hogy valamikor elválhatunk.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!