Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságpártiak! A házasságköt...

Házasságpártiak! A házasságkötés után mennyi időre várjátok/tervezitek a válást?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom, akik már ismerik a leendő házastársukat és belátható időn belül össze akartak házasodni. Az esküvő után mennyi időre várjátok a válást?

Még fiatalon váltok vagy úgy tervezitek, hogy majd sokára és akkor öregen maradok egyedül?

2011. aug. 21. 09:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
95%
Hülye a kérdés. :D Minek házasodnék meg, ha tudom, hogy elválok? Így is sok válás van, hát még, ha az ember eleve belekalkulálná a válást, és mégis házasodna mennyi lenne...
2011. aug. 23. 06:59
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

:DDD A születésed után mennyi idővel tervezed hogy meghalsz? :D

A válást az emberek nem tervezik. 15 éve vagyunk együtt a párommal, ebből 10 éve házasok, és biztos furcsállod majd, de mi nem azt terveztük, hogy elválunk, hanem még most is az a terv, hogy együtt akarunk megöregedni.

2011. aug. 23. 07:43
 13/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem tervezek válást és remélem nem is fogunk elválni. A családjainkban nem jellemző sem a felelőtlen házasodás sem pedig a válás. Minden rokonunk boldog házasságban él.
2011. aug. 23. 08:39
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Vagy dobták

Vagy a kutyának sem kell, és azt látja hogy körülötte mindenkit eljegyeznek

Vagy megcsalták

Vagy csak szimplán kilátásban sincs emberi kapcsolat, nem csak párkapcsolat.

Ezek jutottak eszembe egy olyan emberről aki ekkora maflaságot kérdez. Ja, meg hogy kicsit butácska :)

Hidd el, ha megtalálod aki szeret és akit te is szeretsz, jobb lesz! Nem lesz mindig ilyen keserű az élet, fel a fejjel, találj hobbit, járj el szórakozni, vegyél tengerimalacot, tudom nem könnyű szinglinek lenne a sok párkapcsolatos barátnő mellett, egyiket eljegyzik, másik terhes, de Neked is eljön majd az időd csak ne legyél ilyen kis szúrós kaktusz és akkor téged is megszeret valaki!

2011. aug. 23. 09:45
 15/41 anonim ***** válasza:
Eszembe sem jutott egyik házasságkötésemkor (2 volt), hogy majd mikor válok el. Így nem is szabad házasodni, ha azon jár az eszed. Az elsőnél úgy alakult, hogy végül elváltunk, de ez hosszú idővel alakult csak át, nem így indult. A második házasságomban már életem végéig tervezek maradni, bár akadnak problémák, de ez minden házasságban így van. Ahhoz nagyon nagy problémáknak kellene, hogy legyenek, hogy én váláson gondolkozzak most.
2011. aug. 23. 10:20
 16/41 A kérdező kommentje:

Remélem én nem leszek terhes, mert pasi vagyok! ;)

Csak arra gondoltam, ha hét évre tervezi az ember a válást, és mégis együtt maradnak az pozitív csalódás. De örökre tervezik és hét év, de akár tizennégy után is válnak az negatív csalódás.

2011. aug. 23. 10:23
 17/41 anonim ***** válasza:

Ez milyen idióta kérdés már... -.-

Ha hozzá megyek a barátomhoz akkor a következő amit tervezek az a baba nem a válás...

2011. aug. 23. 10:44
 18/41 anonim ***** válasza:
Lánykérés előtt ezt azért kérdezd meg a jelölttől.Tudod,mi lesz a válasz(valószínűleg):viszlát,apukám.Aki nem ezt válaszolja,na,az a hozzád való.
2011. aug. 23. 10:49
 19/41 anonim ***** válasza:
95%

Én azon röhögök, hogy tényleg komolyan kérdezi... :D

Én hozzá se mennék olyan emberhez, akinél felmerül, hogy valamikor elválhatunk.

20L

2011. aug. 23. 11:01
 20/41 anonim ***** válasza:
49%
Most megleptél, azt hittem csak a nők képesek ekkora ökörségen agyalni, de komolyan, szóval ne haragudj de kicsit feminin vagy ...
2011. aug. 23. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!