Házasságkötés- Mikor? Miért? Hogyan?
Én a környezetemben még nem nagyon találkoztam ilyennel, sőt hasonlóval sem, mint amit írsz. Sem nőnél, sem férfinál.
Nyilván vannak ilyen emberek, de ők lehetnek kevesebben, épp ezért nem szabad tipizálni!
a környezetemben volt ilyenre példa, csak itt a gyerekkel fogta meg a csaj a srácot....
ami szerintem elég gáz dolog...
én rokonaim-ismerőseim körében nem láttam ilyet,nálunk még szokás azért házasodni mert valakit szeretsz és vele akarod leélni az életed, vele akarsz családot.
Habár van egy volt iskolatársam,aki szerintem nem épp szerelem miatt ment férjhez,de nem vagyok biztos benne,nem tartom vele a kapcsolatot-csak hallok ezt-azt.
Persze vannak olyanok,amit te irtál - de ilyenek mindig is voltak(nemcsak ebben a 21.században) és lesznek is.sajnos
Ne haragudj, de elég hülye kérdés, és csak általánosítasz, ráadásul elég érdekesen, mert ebben a témában nem egy-két kivétel van abból, amit te írtál, hanem rengeteg és rengeteg féleképpen csinálják a dolgaikat.
Ennyi erővel: Nagyon sok példát látok arra, hogy valakinek esze ágában sincs házasodni, mert cikinek tartja, ha a papír számít, nem az érzelmek, meg pénzügyi megfontolásokból sem házasodik össze. És általában, ha mégis, akkor szűkkörű lagzit rendeznek, mert újabban a "dehogy etetem én akit évek óta nem láttam" a hozzáállás, két tanúval szülőkkel, semmi külsőséggel, vacsorával, mert csak az számít, hogy összeházasodnak.
Meg még számtalan ilyen variációt lehetne írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!