30-35+osok! Tervezitek még a gyereket, vagy most már marad inkább a Haverok-Buli-Fanta?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 22:40
1/24 anonim válasza:
Én 35 vagyok, a férjem 38, a fiunknak viszont ma volt a ballagása a középsuliból.És igen, haverok, buli, fanta...
2/24 anonim válasza:
36 vagyok es most tervezem a babat.
36N
3/24 anonim válasza:
De jó Nektek 1. válaszoló! Én pont tavaly intéztem el, hogy egész életemben gyereket neveljek :) 39+
4/24 anonim válasza:
38 éves vagyok, 1 éve szültem és teljesen megfiatalodtam. :)
5/24 anonim válasza:
Nekem van egy 42 éves kolléganőm.. Illetve már csak volt.. mert egy éve önlló céget csinált a férjével, és azt monda, vár egy-két évet (ezt 41 évesen mondta), és utána szül két gyereket. :)
Most az elsővel várandós. (mellesleg kb. 26 évesnek néz ki).
6/24 anonim válasza:
22:46-os
Nem igazán értelek.Kifejted jobban?
7/24 anonim válasza:
Elsőnek: Nyilván tavaly lett várandós, és nemsokára szül 39 évesen, ergo egész további életében nevelni fogja a gyereket! :) (amúgy gratula neki!) :)
8/24 anonim válasza:
Mi még tervezünk :), bár még csak nemrég kezdtük.
3 és 1 éves lányaink vannak és jövő nyáron szeretnénk, ha születne még egy kistesó :)
30/31
9/24 anonim válasza:
1. válaszoló, megkérdezhetem, ha ilyen fiatalon szültél, akkor hogyhogy nem lett testvére a fiadnak? Nem is akartatok? (akár még most is beleférne)!
10/24 anonim válasza:
22:46-os vagyok.
Nem tudom elmagyarázni, kivirultam és megszépültem, egyszerűen megfiatalodtam.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!