Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jó szándékkal...

Hogyan lehet jó szándékkal meggyőzni a mennyét az anyósnak?

Figyelt kérdés

Nem bántom a kis menyemet de rossz hogy nem dolgozik.

Az anyjával él, a fiam külföldön.

Jár egy esti gimnáziumba de csak hetente kétszer és délután. E mellett mindenki dolgozhat.

Viszont autót tart fenn ha lehet ezt mondani, de természetesen a fiam pénzéből nagyzol. Már leszokott a műkörömről, ez egy jó jel. Viszont jár tornázni, és barna is. Szóval ha dolgozna akkor ezeket tudná finanszírozni: torna, szolárium, benzin, ruha, telefon és internet előfizetések. A fiam pénze meg maradna tisztán és tudnának építkezni. Viszont azzal takarózik hogy nem talál, fiatal és tapasztalatlan. Viszont szerintem neki ez így kényelmes.

Egyébként kereskedő a szakmája. Már nem akarom mondani mert félek hogy elveszítem a bizalmát felém, és azt hiszi rossz anyós vagyok.

2014. ápr. 14. 21:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
79%
Hát pedig rossz anyós vagy. Az a rossz hírem van, hogy a fiad pénzéhez a világon semmi közöd nincsen, ahhoz egyedül a feleségének van köze. És ha ők így állapodtak meg, akkor így van jól. Ha a fiad finanszírozni akarja a dolgait, akkor fogja is,l semmi közöd hozzá.Milyen alapon akarod te beosztani az ő pénzüket? Egyébként pedig onnantól, hogy a felesége, az nem a fiad pénze, hanem az ő pénzük.
2014. ápr. 15. 10:04
 22/29 anonim ***** válasza:

1. nem szólj bele az életükbe

2. valszeg azért tanul h el tudjon helyezkedni

3. honnan tudod h nem akar dolgozni?

(3 szakámval és diplomával 1,5 év volt mire munkát találtam!!!)

4. ilyen helyzetbe minek vállaljon gyereket????

ha akarsz is beszélni róla akkor csak a fiaddal tedd meg !

2014. ápr. 15. 12:23
 23/29 anonim ***** válasza:
Tudnának építkezni? Lehet, hogy a fiad haza se akar jönni, olyan értelemben, hogy nem itt akarja megalapozni az életüket. Sőt, a KISfianak ez így megfelel, akkor mi a probléma?! Példát vehetnél arról az anyósról, aki írt pár sorral feljebb, bizonyára neked sem tetszett volna, ha anyósod ilyen szinten beleszólna az életetekbe. Remélem, hamar rájön, hogy benned kellene utoljára bíznia ebben az életben.
2014. ápr. 15. 12:32
 24/29 anonim ***** válasza:
Nagyon eltűntél te "jó szándékú" anyós, Gondolom nem tetszenek a válaszok. Akkor érvelj!!!
2014. ápr. 15. 13:29
 25/29 anonim ***** válasza:
A kedves mama biztos úgy kezdi minden mondatát, hogy "nem akarok beleszólni, de..." Mennyire szánalmas lehet. Kedves mama, maga bizony ha így halad elűzi a fiát és a kis menyét. Amit meg is értek!
2014. ápr. 15. 14:11
 26/29 A kérdező kommentje:
Dolgozok! Talán nekem egész nap a monitor előtt kellene ülni?? :) Nincs véleményem, igazán nem tud érdekelni. Majd annyi lesz a habzsi dözsinek valamikor :)
2014. ápr. 15. 20:34
 27/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, látod csak elárultad magad, hogy ki is vagy te. Az Isten mentsen meg mindenkit az ilyen anyósoktól sőt az ilyen emberektől!
2014. ápr. 16. 08:31
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Szegény menyed, szegény fiad... nem hiába vannak velős anyós viccek....
2014. ápr. 16. 09:10
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Én meg is kértem a gyerekeimet ha igy fogok viselkedni, szóljanak, vagy csapjanak agyon.
2014. ápr. 16. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!