Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Emlékeztek még? Adrian Mole...

Emlékeztek még? Adrian Mole titkos naplója, olvassák a mai tinédzserek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 14:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én is elolvastam, még vagy 13 évesen. Totál függővé tett :D
2012. febr. 10. 20:23
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
17 éves lány vagyok. 13 évesen az egyik kedvenc könyvem volt és ezért megkíséreltem idén karácsonyra az öcsémnek adni. Nem kaptam semmi visszajelzést, azt hittem nem tetszett neki vagy el sem olvasta, aztán ma megkaptam e-mailben a szülinapi kívánságlistáját és ott volt "az Adrian Mole folytatása" is...:) úgyhogy én nagyon örültem, úgy tűnik ismerem az öcsém ízlését(annak ellenére, hogy nem velünk él) és főleg azért mert bebizonyosodott, hogy ez a könyv tényleg időtálló.:)
2012. ápr. 2. 17:45
 23/24 anonim ***** válasza:

11 éves korom óta a kedvenc könyvsorozatom. :)

17/L

2012. dec. 15. 18:48
 24/24 delusion válasza:

Olyan 13-14 éves koromra az addigi összes, általam beszerzett kötetet elolvastam. Mondjuk így majd' 21 évesen már nem vagyok releváns, mint mai tinédzser :) nekik csak azt tudom tanácsolni, hogy olvassák el, tényleg okkal ajánlja kvázi mindenki.

Mondjuk az szerintem tény, hogy idővel eléggé nyomasztó a hangulata, és felnőtt emberként teljesen mást lát a sorok mögött az ember - legalábbis most Sue Townsend halála miatt felidéztem pár emléket, és határozottan megsajnáltam Adriant.

2014. ápr. 19. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!