Emlékeztek még? Adrian Mole titkos naplója, olvassák a mai tinédzserek?
Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 14:13
11/24 anonim válasza:
Nem ismertem, 84-es születésű vagyok, apám más stílusú olvasmányokat szeret (Népszabadság...), anyu jobban kedveli az aktívabb elfoglaltságokat (kézimunka, rengeteg ruhát kötött nekünk, meg tele van a fal és a polcok a hímzéseivel), én rengeteget olvastam, most nem sok időm van, ezt pont nem. :-)
12/24 anonim válasza:
en is elolvastam az osszese. magyarul es angolul is. 90es szuletesu vagyok.
13/24 anonim válasza:
Én olvastam a regényt, és nagyon tetszett! Az Alkonyat meg divatkönyv, majd megunják azt is.
14/24 anonim válasza:
számomra szállóige lett az a rész, amikor Adrian az addig elért sikereit sorolja fel:
... van egy elutasító levelem a BBC-től!!!
(írogatott, arra már nem emlékszem, hogy verset vagy prózát)
én is ezt szoktam mondani, ha azt kérdezik, mi sikerült eddig az életemben, és humorral akarom megválaszolni a kérdést :)
15/24 anonim válasza:
Én elolvastam...lassan egy éve..De újra el fogom.:)
15/L
16/24 anonim válasza:
Én éppen most olvasom a 13 és 3/4 éves Adrian Mole titkos naplóját és nagyon tetszik nem tudja valaki honnan tudnám megszerzni a többi részt??
13 lány!
17/24 anonim válasza:
Én könyvtárból kölcsönöztem ki, ott megvolt az összes.
15/L
18/24 anonim válasza:
Naná:P
Vagy 6x olvastam az első 2 részt:)
14/L
19/24 anonim válasza:
én is elolvastam és nem volt rossz :D tetszett ^^.
17/L
20/24 anonim válasza:
olvastam belőle 4et magyarul, és egyet megpróbáltam angolul, de nem értem. Hány van? mert olvastam a 13 és 3/4 évest, az újabb kínszenvedéseit, a 23 és 3/4 évest és a napi hat cappuccinot. Van ami kimaradt? és mi van még ezeken kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!