Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is jogos, hogy...

Szerintetek is jogos, hogy innentől kezdve szinte kizárólag csak én foglalkozzak párom gyerekével?

Figyelt kérdés

Párommal elég régen együtt vagyunk, de csak az utóbbi 4 hónapban költöztünk össze, előtte a szüleivel élt és a szülei nevelték jóformán a kisfiút is.

Én egyedül éltem, ők költöztek hozzám nem olyan régen.

Eddig semmi probléma nem volt, egy dolgot leszámítva. Mindenki úgy tekint rám mintha kizárólag most már az én gondom lenne a fia. Bármi van engem hívnak, nem a páromat, én viszem reggel oviba én rohangálok délután érte, én foglalkozzak vele egész nap, én vigyem külön foglalkozásokra, én menjek el neki cipőt venni stb. Nem esik nehezemre ha éppen ráérek, de kezd kicsit sok lenni. A nagyszülők, keresztszülei otthon vannak szinte egész nap, nem is laknak messze az ovitól mégse erőltetik meg magukat nagyon. Nem mondanak nemet, ha megkérem őket hogy menjenek most ők érte de látom, hogy nem nagyon tetszik nekik. 7végén például születésnapja volt az egyik ovis kisfiúnak és elhívták párom fiát is. Mondom párom tesójának, hogy menjen már el a gyerekért 4 körül, erre jön hogy neki most nincs kedve sehova menni.

Szerintetek kinek a nagyobb a felelőssége?

Kinek kellene többet foglalkoznia a gyerekkel? Párom szüleinek, rokonainak, vagy nekem?

Ne értsetek félre, nem a gyerekkel van bajom mielőtt jönnétek azzal, hogy ilyen meg olyan vagyok, hogy nem foglalkozok a gyerekkel, nem szeretem, szegény gyerek stb.

2014. ápr. 8. 18:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a kérdést, pont ugyanezek a szavak jutottak az eszembe, amit a 19-es írt: "De egyelőre csak egy balek ingyen babysitter vagy,"

van lakásod, be lehet hozzád cuccolni, intézed a gyereket, kész főnyeremény vagy.... Attól tartok, hogy ha odajutsz, hogy szeretnél egy saját gyereket, akkor ugyanúgy rád maradna azzal a meló, vagy a párod inkább nem is akar, mondván van már egy, minek több....

2014. ápr. 9. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!