Valaha el fogom felejteni ezeket az eseteket?
Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok házas, minden nagyon szép és jó, de van olyan időszakom, mikor eszembe jutnak olyan férfiak, akik a házasságom előtt becsaptak, álltattak, aztán mást választottak. Mármint rossz érzés tölt el. Tudom, hogy ez nem nagy dolog, mert örülnöm kellene, hogy jó nekem és boldog vagyok, de szerintetek el fogom ezt valaha felejteni örökre vagy mindig eszembe fog jutni egyszer-egyszer a múlt? Volt valaki hasonló helyzetben? Talán 10 év múlva már a nevükre sem fogok emlékezni?2009. dec. 18. 13:30
11/13 anonim válasza:
Azt hittem csak én vagyok így ezzel.Ha van időm agyalni sok régi dolog eszembe jut.Nem csak kellemes dolgok,és nem csak exek.35 vagyok,de pár hete felhívtam az öcsémet(31),mert fájt hogy gyerekkorunkban párszor megvertem.
12/13 anonim válasza:
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az idézetemet miért kellett lepontozni. Szerintem pont idevág!
13/13 A kérdező kommentje:
Mindenkit felpontoztam, nem tudom, hogy miért kell egy ilyen kérdésnél lefelé pontozni! Mindenki különböző megközelítéseket hozott, szerintem ez így jó.
2009. dec. 19. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!