Valaha el fogom felejteni ezeket az eseteket?
Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok házas, minden nagyon szép és jó, de van olyan időszakom, mikor eszembe jutnak olyan férfiak, akik a házasságom előtt becsaptak, álltattak, aztán mást választottak. Mármint rossz érzés tölt el. Tudom, hogy ez nem nagy dolog, mert örülnöm kellene, hogy jó nekem és boldog vagyok, de szerintetek el fogom ezt valaha felejteni örökre vagy mindig eszembe fog jutni egyszer-egyszer a múlt? Volt valaki hasonló helyzetben? Talán 10 év múlva már a nevükre sem fogok emlékezni?2009. dec. 18. 13:30
1/13 anonim válasza:
Ha egyzser valakit szerettél arra mindig emlékezni fogsz. Arra meg pláne,aki miatt szenvedtél. Ez szerintem mindenkivel így van. Engem mondjuk nem rossz érzés fog el,hanem inkább örülök annak,hogy már évek óta boldog vagyok. És mivel személyesen tőlük tudom,hogy megbánták a szakítást így egy kicsit kárörvendő is.
2/13 anonim válasza:
nyugi, én is így vagyok ezzel. És volt már hogy hangosan mérgelődtem a férjemnek, hogy xy, milyen egy k.csog volt, el se vitt sehova,csak állandóan rajtam feküdt volna (ha engedem); és ilyenkor mindig még jobban szeretem az uramat, mert ő már a 4. talin felvitt bemutatni a szüleinek. Nem szexelni, bemutatni! Tudom ez részletkérdés, de örülök ilyenkor, mint kutya farkának hogy jól döntöttem :))
3/13 anonim válasza:
Úgy látszik h érzelmileg nagyon kötődtél hozzájuk..mert másképp nem fájna h hogy átvertek.. Nem tudom..amikor eléred h teljesen meg leszel elégedve a házasságoddal, akkor majd elfeljted ezeket is. De addig nem nagyon.
4/13 anonim válasza:
hát nem tudom, miért rágódsz még ezen? Én 5 éve vagyok a férjemmel, de valahogy baromira nem érdekelnek már az férfiak, akik előtte voltak. Lehet, hogy azokat a kapcsolatokat te nem zártad le magadban. A férjeddel egyébként minden rendben? Jól megvagytok? Szeretitek egymást? Akkor meg ne gondolkozz a múlton! :)
5/13 anonim válasza:
Elég maradandó nyomokat tudnak hagyni az emberek a lelkünkben, különösen, ha becsaptak és fájdalmat okoztak. Van, akinél ez természeténél fogva könnyen felejtődik, de van, akinél ez hosszadalmas feladat. Vannak erre különböző módszerek (pl. meditáció, egyéb elengedő "szertartás" ) is, ha az ember nem csak az időre kívánja bízni a dolgokat. Érdemes is élni ezekkel, hogy minél kevesebb ideig mérgezzék a lelked. Igazi megkönnyebbülés megszabadulni ezektől. Persze vannak olyan durva dolgok, amik évekkel később is, ha az ember eszébe jutnak, nagyon tudnak fájni. A legfontosabb az, ha az ember tudatosítja magában, hogy saját magadért el kell engedned minden ilyesmit, hiszen a harag, vagy a szomorúság is csak a te energiádat apasztja az illető meg éli vidáman tovább az életét. Ha nagyon ágál az ember igazságérzete, az is jó, ha az elengedés mellett azt is kimondod, a gondviselésre bízod, hogy az illető valakitől, valamilyen formában kapja vissza, amit veled tett.
6/13 A kérdező kommentje:
Velünk minden rendben és örülök, hogy vele vagyok, nem azokkal a férfiakkal meg már van gyerekünk is. Ez így hirtelen szokott eszembe jutni és remélem, hogy el fogom felejteni őket...a rossz érzés nem abból adódik, hogy szeretnék velük lenni, hanem abból, hogy még mindig bánt, hogy becsaptak...valahogy úgy érzem ilyenkor, hogy a férjemen kívül nem kellettem senkinek.
2009. dec. 18. 13:42
7/13 A kérdező kommentje:
Tetszik, amit mondasz utolsó válaszoló. Jó lenne kipróbálni a meditációt. Talán az segít.
2009. dec. 18. 13:44
8/13 anonim válasza:
" A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom" G.G.Byron
10/13 anonim válasza:
Nekem is eszembe jut pár exem és visszagondolok hogyan zajlott 1-2 dolog és hogy most mi lehet vele és hogy a következő csajával is így viselkedett-e, de csak átfutnak ezek a gondolatok, mert most boldog vagyok és mindent megteszek érte hogy így is maradjon. Viszont nincs rossz érzésem és harag sem, mert elmúlt és azóta más az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!