Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elárulnátok barátnötöknek,...

Ti elárulnátok barátnötöknek, ha a férje füvel fával csalná? Kb 15 éves házasság 4 közös gyerek van!

Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 20:37
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

30: Igen, szerintem is a válaszok eltérősége abból adódik, hogy ki mit ért barát alatt, milyen élményei vannak.

Mi intim dolgokat is meg tudunk beszélni az eltérő nemű barátaimmal, még ha az az én skálámon nem is a legmélyebb barátság, csak huzamosabb ideje fennálló mentális és érzelmi vonzalom, szeretet, és rendszeres (pl. hetente-kéthetente egy fél nap együtt) négyszemközti találkozás.

2014. márc. 28. 10:54
 32/38 anonim ***** válasza:
Akkor neked tenyleg nem volt igaz baratod.
2014. márc. 28. 10:55
 33/38 anonim ***** válasza:

Én anno nagyon hálás lettem volna, ha valaki volna kinyitotta volna a száját a baráti körömből. De ehelyett nem szólt senki, csak a legjobb barátja mondta el nekem a dolgait, miután már elváltak útjaink. Nem kicsit padlót fogtam, undorodtam magamtól és a mai napig sokakra haragszok, hogy hagyták, hogy ennyire palira vegyen, az a szemét!

Mondd el neki!

2014. márc. 28. 14:24
 34/38 anonim ***** válasza:

Nagyon jó házasságban élek, de ha a barátnőm tudná, hogy ez csak a látszat, mert a férjem nem túlórázik és külföldi kiküldetésre jár, hanem másik nőhöz, akkor addig tartana a barátságunk. Én árulásnak érezném, hogy falazott neki, és olyan, mintha ő is becsapott volna. Nem hazudott, csak nem mondta el az igazat. Majdnem ugyanaz.

Szerintem jogom lenne tudni.

2014. márc. 28. 16:13
 35/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A probléma ott van, hogy nem a legjobb barátnöm, éa sajnos nem sokat járunk össze, gondolkodását es rezzenéseit nem ismerem, nem érzékelem. De 2 dolog, hogy tudnia kellene, éreznie kellene, hogy nincs értelme, hogy jobbat érdemel, néha én is azt kérdezem, hogy vajon a homokba dugja-e a fejét? Ezért és a 4 gyerek miatt, ugy döntöttem nem szolok neki, de bátoritom ha vállás melett szavaz, és erösen tartozkodom, megjegyzésektöl ha másképp dönt, mert ha ezek után lesz még oly bolond visszafogadni, akkor tulságosan szeretheti, akkor meg hiaba jövök én azzal, hogy férjem nekem mit mesélt stb, a férje van olyan tusko, hogy ugy is kitalál ra valami magyarázatot. Es nem én akarok a mindent eldöntö kö lenni, amiért a gyerekek elveszithetik az apjukat. En is apa nélkül nevelkedtem.... Hát igy döntöttem, rábizom öket a sorsa, titkon reménykedem hogy barátnöm ráakad egy olyan partnerre aki kiérdemli. Köszönöm a válaszokat! Segitségemre voltatok!
2014. márc. 28. 21:45
 36/38 anonim ***** válasza:

27: Még valami a 4. pontodhoz:

Ha már kialakult egy olyan helyzet, amiben kettejük kapcsolata már NEM kettejük kapcsolata, hanem mondjuk legalább 20 ember érintve van (barátnők, szexpartnerek és az ő közeli hozzátartozói, akiket érzelmileg és egészségileg érint a dolog), nem ostobaság ÚGY TENNI, mintha ez VALÓBAN KETTEJÜK KAPCSOLATA LENNE???

Pont az okozza a bajt, hogy NEM KETTEJÜK kapcsolatáról van szó, hanem már többekéről, ami nincs rendezve, és mindenki meg van benne vezetve, be van csapva.

Ha valakinek úgy jó, hogy a férjének 4 barátnője van még és 18 másik ágyasa és mindenki bennevan, hogy ez legyen így, akkor minden rendben van.

Szólni amiatt kell, mert senkinek nincs joga beleegyezés nélküli párkapcsolatba, szexuális kapcsolatba vonni senkit! A Kérdező barátnője pedig pont a megkérdezése és tudta nélkül van egy többes kapcsolatban egy tudta nélkül promiszkuis férjjel. Pedig neki JOGA van ELDÖNTENI, milyen kapcsolatban akar lenni!

2014. márc. 29. 15:52
 37/38 anonim ***** válasza:
35: A gyerekek nem miattad, hanem a papa viselkedése miatt veszíti el a papát - már ha ezt elvesztésnek lehet nevezni. Mert attól, hogy a szülők megharagszanak egymásra, a gyerekek még nem veszítik el őket. Nem ölöd meg a férjet, vagy ilyesmi.:)
2014. márc. 29. 15:55
 38/38 anonim ***** válasza:
Nem,mert úgy is tudja.Esetleg ha felhozza a témát magátõl,neszélhetsz vele róla.
2014. márc. 29. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!