Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
Nővérem tegnap sírva hívott fel, de nem nagyon tudtam neki mit tanácsolni. Párjával van egy két éves gyerekük. A kapcsolatuk igazából a terhesség óta egyre rosszabb, tavaly tesóm kétszer is el akart válni tőle, volt h itt voltak a babával egy hétig, hogy átgondolja a dolgokat. Aztán mindig visszament, küzdött a kapcsolatért, de a problémáik alapvetően megmaradtak.
Tesóm beleszeretett valakibe. Ezért hívott tegnap...azt mondta már fél éve ismeri, amióta visszament dolgozni, és azt gondolta, csak egy kis fellángolás, ami majd elmúlik, de nem. Azt mondta, hogy még mindig harcol benne, h ki kell tartania a család mellett, de nen boldog. a pasival nek hiszem, hogy lehetne komoly, mármint mindta h nem abban gondolkozik h majd jól odaköltözik hozzá gyerekestül és pótpapát csinál belőle, egyszerűen csak vágyik rá, a társaságára...meg egyáltalán. ti mit tanácsolnátok neki a helyemben? szerintem szörnyű ez a helyzet...nem nagyon tudtam mit mondani.
Ha már ez a férfi előtt is gondok voltak, és már többször el is akart válni, és már volt, hogy el is költözött, akkor nem hiszem, hogy van értelme még erőltetni ezt a kapcsolatot.
De nyilván ne erre az új férfire alapozz az életét. Saját maga és a kicsi miatt kezdjen új életet. Az csak egy "plusz" hogy ráadásul van is valaki, akit szeret, aki szereti.
"A kapcsolatuk igazából a terhesség óta egyre rosszabb"
ez az amit én nem hiszek el.
2-es, miért ne lehetne elhinni?
A terhesség szerintem minden érzést felerősít, tehát ha egy kapcsolat rossz, akkor a gyerekvállalástól sem fog megoldódni a gond, csak rosszabb lesz a helyzet. Ez pedig fordítva is igaz. Nagy tévedés ugyanis, hogy egy rossz kapcsolatot majd rendbe hoz egy gyerek születése.
Gondolja meg, hogy vajon élete végéig el tudja-e viselni a párja rossz tulajdonságait/viselkedését.
Szép gondolat egyben tartani a családot, de nem mindig megy és sokszor nem is érdemes, a gyereknek is jobb, ha külön vannak a szüleik-már ha kulturáltan képesek rendezni a dolgaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!