Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elárulnátok barátnötöknek,...

Ti elárulnátok barátnötöknek, ha a férje füvel fával csalná? Kb 15 éves házasság 4 közös gyerek van!

Figyelt kérdés
2014. márc. 27. 20:37
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
27%

"Most épp külön vannak a férjével"

Akkor hol a megcsalás???

2014. márc. 27. 20:52
 12/38 A kérdező kommentje:
A férje az én férjemnek mesélte hogy müszakokat talál ki amikor nem is munkába megy hanem nözni, ráadásul velem is beprobálkozott, mikor meg rákérdeztem hogy gondolja, akkor azt mondta hogy mindent félreértek, gondolom félt, hogy beköpöm.
2014. márc. 27. 20:55
 13/38 anonim ***** válasza:
90%
Engem megcsalt a férjem, és egy barátomtól tudtam meg. Mivel voltak jelek, amiből sejtettem, nem lepődtem meg. Ráadásul a barát segítségével egyértelmű bizonyíték is lett. Én hálás voltam, hogy elmondta, és mint utóbb kiderült, többen tudtak róla az ismeretségi körömben, akik tudják, de nem szóltak. Az nagyon rosszul esett. Szóval én biztosan lemondását, de csak ha bizonyítani is tudnám.
2014. márc. 27. 20:56
 14/38 A kérdező kommentje:
20:52 amielött szétmentek azelött csalta. kb 3 hete vannak külön.
2014. márc. 27. 20:56
 15/38 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó vagyok, elnézést az elgépelésért. Szóval biztosan elmondanám, ha lenne bizonyítékom.
2014. márc. 27. 20:58
 16/38 anonim ***** válasza:
92%
En elmondanam es a baratnomtol is elvarnam, hogy elmondja nekem. Baratok vagyunk es szerintem az sokkal rosszabb, ha kiderul, hogy a baratno tudott rola, de nem szolt.
2014. márc. 27. 21:03
 17/38 anonim ***** válasza:
86%

Én sem értem ezt a sok kommentet, hogy ne avatkozz bele a barátnőd életébe...

A barátok arra vannak, hogy segítsenek egymásnak, nem azért, hogy elárulják őket, és titkolózzanak.

Mondd el neki, és amiben tudsz, segíts neki!

Én így távolítottam el a sógoromat, viszont ott "csak" 2 gyerek volt. Majd akkor költöztem csak el a nővéremtől, amikor újra talpra állt.

2014. márc. 27. 21:28
 18/38 anonim ***** válasza:
9%

én se avatkoznék bele, de amit írtál, h már külön is vannak, mert a férj egy tuskó, ebben a helyzetben elmondanám neki...

de az én hitem szerint a gyerek minden, így is nőttem fel. őértük kell együtt maradni és mintát állítani nekik a szülők hűségességével.

2014. márc. 27. 21:39
 19/38 anonim ***** válasza:
24%

Ne szólj szád,nem fáj fejed.

Valószínüleg amúgy is tudja,ha fűvel-fával csalnak az sokáig nem marad titokban.

2014. márc. 27. 21:52
 20/38 anonim ***** válasza:
96%

Hetek óta külön vannak, fasírtban vannak, egyszer már megcsalta, elege van belőle...

Szerinted mennyire lenne meglepve vagy még jobban letörve az asszonyka? Nem sokkal...ez a házasság már döglődik.

Alapjáraton nem vagyok egy beleszólogatós típus de itt már nem egy felhőtlen, napsütéses, rózsaszín cukormázba rúgnál bele itt a feleség már megjárta a hadak útját nagyon már nem tudod elkeseríteni.

Talán az új infoval végre sikerülne a barátnődnek végleg eldönteni, mit akar.

Ha végül is arra jutsz, hogy elmondod akkor arra kérd meg, hogy ne áruljon el mert végül csak a tisztánlátás meg a saját lelkiismereted miatt mondtad el de nem akarsz még ennél is jobban belekeveredni.

Gondold át mennyire vagytok jó barátnők, hinne-e neked és tényleg legyen bizonyítékod.

Felnőtt emberek, a férj nem úgy viselkedett, ahogy kellene a házasságukért a felelősség rajtuk kettőjükön van ő majd eldönti, mit kezd az információval.

2014. márc. 27. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!