Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnánk jobban elviseln...

Hogyan tudnánk jobban elviselni a párom lányát? Nagyon kiborító!

Figyelt kérdés

9 éves. Folyamatosan nyávogva beszél, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné, elkezd hisztizini, csapkodni, visít. Engem útál, ez nem újdonság, felkészültem, hogy nem lesz egyszerű, de azért ezt nem vártam. Soha semmi nem jó, a 2 nap folyamatos vinnyogással telik.

1-2 óra alatt felőrli az én idegeimet is, pedig nem vagyok idegbeteg típus. A testvérei szabályosan menekülnek előle.

Csak fél éve költöztek haza külföldről, azóta próbáljuk összehozni ezeket a láthatásokat (heti 2 nap), de ez valami borzasztó. Az anyja szerint nincs semmi baj a gyerekkel, ez természetes a lányoknál.

Mit csináljunk? Lassan kezdek ott tartani, hogy megkérem a páromat, hogy hozza ritkábban, mert egy hét nem elég, hogy kipihenjük.

2014. márc. 22. 21:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
16%
Miattad csinálja mert látja hogy kiborit és féltékeny a tesokra idő és kitartás te akartál gyerekes pasit most fizesd ki a számlát anyuka...
2014. márc. 22. 21:29
 2/22 anonim ***** válasza:
62%
Segélykiáltás! Ezzel akarja elérni, hogy figyeljenek rá, mert belül nagyon magányos.
2014. márc. 22. 21:30
 3/22 intrepid ***** válasza:
45%
Hagyd rá a férjedre, foglalkozzon minnél többet ő vele, elvégre az ő gyereke.
2014. márc. 22. 21:30
 4/22 anonim ***** válasza:
34%
kilenc évesen hirtelen kapott egy vinnyogó mostohát
2014. márc. 22. 21:44
 5/22 A kérdező kommentje:

De mégis mit csináljunk, hogy normálisabban viselkedjen?

Nem csak engem készít ki, hanem nagyjából mindenkit. A tanárai is panaszkodnak, az osztálytársai is folyamatosan piszkálják és kinevetik, szerinte csak irígyek rá...

A párom is tehetetlen. Rászól, hogy viselkedjen, beszéljen rendesen, de ennek csak egy hatalmas hiszti lesz a vége.

2014. márc. 22. 21:46
 6/22 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a helyváltoztatás miatt ilyen.Hiszen irtad, hogy nem rég jöttek haza. Nagyon türelmesen kell bánni a kislánnyal, hiszen nem könnyü ujra beilleszkednie az uj csapatban.
2014. márc. 22. 21:56
 7/22 anonim ***** válasza:
34%
Pofozzátok fel, és megtanulja a rendet.
2014. márc. 22. 22:07
 8/22 anonim ***** válasza:
46%

a nevelés az anyja és az apja dolga, apukának kéne beszélnie anyukával, hogy meg kéne nevelni a gyereket, a párod is erőteljesebben felléphetne a hisztik ellen

kicsiként egyszer hisztiztem, kaptam egy pohár vizet a nyakamba, onnantól nem volt hiszti, ez is egy megoldás

ne kérd meg a párodat, hogy ritkábban menjen a gyerek, mert ezzel csak magadnak ártasz és a gyereknek sem jó, ha ritkábban látja az apját, csak megutál téged (tudom, már így is utál, de gondolj bele, az ő szemében te egy betolakodó vagy az életében), gondolom ezt nem akarod

2014. márc. 22. 22:11
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem a költözés miatt változott így meg. Először mi is azt hittük, de az anyja szerint ez a normális nála. A hisztikre csak annyit mondott, hogy legalább megtanulja érvényesíteni az akaratát.
2014. márc. 22. 22:11
 10/22 anonim ***** válasza:
74%
Ha a szüleim elváltak volna, anyám ilyen nemtőrödöm lenne, és rám hagyna mindent, hol egyik, hol másik helyen kéne lennem, egyik országból másikba költözni, és ezt mind 9 évesen, én is biztos ki lennék annyira, hogy hisztizzek ész nélkül. Sehol egy stabil, szabályozott, megértő háttér, totál ki van a gyerek. Határozottsággal, következetességgel, megértéssel. Vagy mit szeretnél hallani? Hogyan lehet kieszközölni, hogy ne kelljen mennie hozzátok?
2014. márc. 23. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!