Hogyan lehet egy pszichopatát elviselni egy családban?
Kiderült, hogy valószínűleg?
Orvos látta már, vagy csak spekuláció?
Különböző mentális betegségek léteznek, sokszor egészen megtévesztő, egymáshoz hasonló tünetekkel.
3! Ebben a történetben ki a pszichopata? Mert attól, h a menyed elhagyta a fiad, még nem jelenti azt, hogy az lenne. Ennek semmi köze pszichopatizmushoz.
Hogy válaszolják is: nekem nem sikerült vele együtt élnem, nem bírtam a folyamatos ingadozásait, kirohanásait. Fogait összeszorítva üvöltözött folyamatosan, vagdalkozott, őrjöngött, dramatizált, stb,stb,stb. Nem mellékesen többször nekem indult.
Hála a jó istennek, nem "muszáj" vele élnem. A bátyámról van szó. Elméletileg folyamatosan gyógyszert kéne szednie, de nem teszi. Sajnos emiatt nem lesz soha családja, legalábbis nekem elképzelhetetlen, hogy normális nő ezt elviselje.
Nem mindegy, hogy milyen tüneteket produkál, hajlandó-e orvosi segítséget kérni, akar-e változni, és te szereted-e annyira, hogy mindezek alatt végig mellette állj.
Előbb-utóbb fel fog őrölni az örökös küzdelem, és rájössz, hogy jobb neked nélküle.
Ha valóban pszichopata, akkor jobb is, mert őt baromira nem fogja motiválni a változásra, hogy akkor te elmész, ha nem lesz vele jobb. Nem sok empátia, belátás és érzékenység szorul beléjük.
Sehogy en egy ev utän kidobtam. Voltak furcsa megjegyzesei nökkel kapcsolatban. Akkor kicsit elgondolkodtam, es räjöttem, hogy ebböl jo nem fog kisülni.
A väläsunk 2 eve volt, de meg a mai napig zaklat.
Nagyon vigyäzni kell. A väläs ota minden telefonhiväsärol felvetelt keszitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!