A fiam apja lepasszolta a fiamat a volt nőjének tehetek ellene valamit?
" A gyereket akkor a csaj le akarta nekem passzolni, de mondtam hogy ha eddig nem adták ide, akkor kinlódjanak vele."
Tapsold meg magad..........:(
"Tehát most mi.is egy szobában vagyunk a párommal náluk. Ide nem hozhatom."
Miért? Mi egy időben szoba-konyhás lakásban éltünk a szüleimmel és a testvéremmel, de eszükben sem jutott lepasszolni minket addig máshova. Én előbb válnék meg minden vagyonomtól, mint a gyermekemtől. Ha IGAZÁN szeretnéd, hazahoztad volna rég a gyermeked.
"A gyereket akkor a csaj le akarta nekem passzolni, de mondtam hogy ha eddig nem adták ide, akkor kinlódjanak vele"
Ezt most láttam meg.
Szerintem itt lépj ki a gyerek életéből, mert eddig sem voltál anyja, ezután sem lehetsz. Ha te képes voltál ezt mondani, magyarán visszautasítottad, hogy nálad legyen a gyereked, akkor most ne zavarjon az, hogy egy másik nő tisztességgel felneveli.
Az egész történetben a gyereket sajnálom. Van egy apja, aki kamionozik, így néha látja, és van egy biológiai anyja, aki megszülte, és eldobta magától. És van egy számára vérségileg idegen nő, aki gondozza, és neveli.
Szóval miért is érdekel téged, hogy mi van a fiaddal, amikor nem vagy az anyja, csak a világra pottyantottad?
Sosem értettem, hogy nőkben hogy nem alakul ki anyai szeretet. Benned nem alakult ki sajnos egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!