Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben mit tehetek?

Ebben az esetben mit tehetek?

Figyelt kérdés

10 eves kislanyom es egyik osztalytarsa a mult heten taborban voltak. Versenyszeruen sportolnak, a tabor egy edzotabor volt. Lanyom mikor hazajott elmeselte, hogy egy szervezo ferfi csunyan beszelt veluk, lokdoste, rancigalta, a masik kislanyt meg is utotte. Azt mondja nem volt tiszteletlen, a ferfi viselkedesenek oka az volt, hogy a lanyomek szobajaba atmentek mashovavalosi gyerekek, osszevitatkoztak es a lanyom illetve a baratnoje ki akartak kuldeni oket. Gyerekek... osszevesztek. Masnap mar semmi problema nem volt.

En is es a lanyom baratnojenek a szulei is jeleztuk az edzo fele a dolgot, aki nem hajlando semmit tenni az ugyben, szerinte normalis hogy a gyerekeinket megutik egy taborban. Mas lenne a helyzet, ha egy gyerekkel verekedett volna ossze, akivel vitaztak, de nem ertem h egy felnott ferfi miert csak igy tudta kifejezni magat.

En mint szulo, aki ott sem voltam, tehetek vmit, hogy kialljak a llanyom mellett?

2014. márc. 17. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha az a fontos, hogy a lányod érezze, hogy mögötte állsz, akkor annyit esetleg tehetsz, hogy elmondod neki, hogy mi van. Hogy beszéltél edzővel és úgy látod, hogy ő egy ilyen paraszt, aki ezen nem fog változtatni. Meg eseteg mutathatsz neki ilyen katonai jelenetet ahol üvölt a kiképző a kiskatonákkal, hogy lássa, hogy ez nem csak vele történik. hogy ezek a kiképzők meg edzők szoktak üvöltözi, rángatni, meg káromkodni. Ez nem a személyének szól. És közösen döntsétek el, hogy mi legyen tovább. Vállalja e ezt így tovább. Ez azért jó, mert ha a lányod azt mondja, hogy ő küzd ott tovább ilyen viszonyok között, akkor is érzeni fogja, hogy ez az ő döntése is, szóval, hogy van kontrollja a helyzet felett, eljöhetett volna. Te kész voltál kivenni ebből a helyzetből ha neki már elviselhetetlen.

Persze kérdés mit akarsz :D nehogy úgy jöjjön ki, hogy azt szeretnéd, hogy folytassa ott aztán ő meg azt mondja, hogy jó nem megy többet :D

jah meg egy ilyen beszélgetésnek az edzővel van egy olyan hatása is, hogy hiába tiltakozott, hogy szerinte ez rendben van, azért legközelebb szerintem ott lesz benne, hogy visszafoja magát. szóval hiába mondott akármit szerintem azért hat rá hogy beszéltetek vele. úgy nehezebben ereszti el magát valaki, ha tudja, hogy legközelebb is vár rá egy ilyen beszélgetés.

2014. márc. 18. 00:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem az edzője kiabált velük. Valamilyen ismeretlen férfi, valami szervezője volt a tábornak.
2014. márc. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!