A fiam apja lepasszolta a fiamat a volt nőjének tehetek
ellene valamit?
Figyelt kérdés
Kicsit kusza a dolog. 17 éves voltam mikor született a gyerek. Az apa 20 így õ lett a gyámja. Már terhességem alatt csalt, de ezt nem tudtam. 6 hónapos volt a babám, mikor közölte, hogy elhagy, költözzek anyámhoz, mert õ mást szeret, terhes tõle a csaj, holott a lány is tudott rólunk. A gyerek nála maradt, mivel gyám, az anyja ahol laktunk sem akarta ideadni se nekem, se a fiának. Õk is összevesztek ezen, a volt anyósom nem szerette azt a csajt. Ezért albérletbe mentek pár hónap múlva. A gyereket akkor a csaj le akarta nekem passzolni, de mondtam hogy ha eddig nem adták ide, akkor kinlódjanak vele. Ez nem volt jó döntés, de nagyon sértett voltam. Az albérlet egy közeli városban volt, így nem tudtam mindig menni. Bár a két gyerek, mivel megszült közben elég sokat volt a csaj szüleinél a mi falunkban így meg tudtam látogatni. Havi egy hétvégét. És máskor is mentem hétvégen mikor tudtam. Most megtudtam hogy fél éve már nincsenek is együtt, csak nem mondta eddig senki. A fiam pedig a csajnál van. Holott a bírósági papírban az szerepel, hogy az apánál van. De ez lehetetlen is, mivel két éve kamionozik, nem is lehet a gyerekkel.megteheti valaki hogy nem nála van a kicsi, 6éves gyerek holott ez szerepel a papirokban? És ha valami baja van kell aláirs?
Miért hazudsz magadnak? A saját fiad útban van, még most sem veszed magadhoz amikor már lehetne. De nem, mert jaj a pároddal 1 szobában éltek. Tudod, sok anyuka van aki nem hagyta el a gyerekét, és 1 szobában is boldogulnak.
Komolyan, te vagy a legrosszabb mindhármójuknál. A saját édesanyja cserben hagyta a kisfiút. Az az idegen nő legalább magához vette, neveli. Inkább anyja ő mint te.
De, hogy válaszoljak a kérdésedre. Ha az édesapja mint gyám úgy dönt, hogy a barátnője gondjaira bízza a fiát, és nincs veszélyeztetve sem a testi sem a lelki egészsége akkor a kisfiú jó helyen van.
2014. márc. 21. 15:37
12/32 anonim válasza:
Mert végülis nem ők tesznek szívességet neked? Nevelik , öltöztetik, etetik , gondoskodnak rólla. Kapj a fejedhez ... Egyébként ha a kissrác már 6éves gondolom te is rég nagykorú vagy már a megfelelő életkörülmények megteremtése után magadhoz vehetted volna / vehetnéd .. Egy gyereknek szügsége van az anyjára meg a törődésre a normalis lelki és testi fejlődés érdekében . Ha nem tekintenétek tárgynak már réges rég nem a haragról meg a köztetek történt/történő konfiktusokról szólna a dolog hanem annak a szegény kisgyereknek az érdekét néznétek ő neki kéne a legfontosabbnak lenni. Apukának is csak gratulálni tudok.
2014. márc. 21. 15:38
13/32 anonim válasza:
Te agybeteg vagy, az tuti.
2014. márc. 21. 15:38
14/32 anonim válasza:
legalább gyerektartást fizetsz neki?
2014. márc. 21. 15:39
15/32 Girgoy válasza:
Sajnálom, hogy így történt, de nem most kell észbekapni, hogy van egy gyereked. A szülők válását (ja, bocs, házasság sem volt?) mindig a gyerek szívja meg a legjobban. Most már mit akarsz csinálni? Most nőttél fel és most lennél anyja a gyereknek? Hány éves a gyerek? A szülő-gyerek közötti kötődés az első pár év alatt erősödik meg, utána már max. csak egy rokon vagy haver leszel neki, sosem leszel igazi anyja. nem tudom, ilyenkor mit lehetne tenni, eddig kellett volna nem állat módjára élnetek, már bocs. Bár igazából az állatok sem passzolják le gyerekeiket...
Szóval ennyi bevezető után: ha most valóban úgy érzed, anyának kell lenned, ahhoz eléggé drasztikusan kellene megváltoznod, megtagadni magad és csak a gyerekkel foglalkozniés őmiatta (is) felnőni, felelőségtelejsen és gondoskodni, biztonságot nyújtani neki. Vagy akkor is önzetlenül az ő érdekét nézni és a legjobb megoldást megtalálni neki, ha úgy érzed: mégse Nálad lenne a legjobb helye...
2014. márc. 21. 15:44
16/32 anonim válasza:
Te is úgy kezeled. Hisz te mondtad, hogy kínlódjanak ők vele. Ilyenkor áldom a sorsom hogy nekem édesanyám van és nem csak egy nő aki a világra szült. Lehet az a nő legalább szereti, nem úgy mint te. Én ott hagynám szegény kisfiút. Talán ott boldog lenne.
2014. márc. 21. 15:53
17/32 anonim válasza:
Most is csak kifogásokat keresel, úgy látom jobb lenne a gyereknek, ha inkább békén hagynád, persze csak ha jót akarsz neki.
2014. márc. 21. 15:58
18/32 anonim válasza:
Nagyon sajnálom szegény kisfiút. Rossz lehet így kezdeni egy életet. Remélem fizetsz neki gyerektartást legalább.
Írtad hogy később majd szeretnéd magadhoz venni? Mikor? Amikor már keresőképes lesz? Ha már minden ilyen rosszul alakult próbálj meg minél többet tenni a gyermekedért!
2014. márc. 21. 16:01
19/32 anonim válasza:
Miért mit akarsz akkor most?
Te nem tudod magadhoz venni az apa kamionozik, hogy eltartsa helyetted is, akkor kerüljön árva házba vagy mi?
Inkább meg kellene köszöni a nőnek, hogy helyetted a gyerek anyja.
2014. márc. 21. 16:02
20/32 anonim válasza:
"a csaj le akarta nekem passzolni, de mondtam hogy ha eddig nem adták ide, akkor kinlódjanak vele" Te komolyan nőnek, embernek nevezed magadat? Tré lehet érzések nélkül élni. Szegény kisfiú, ilyen "anyja" van. :( Nem is találok rád megfelelő szót, nincsenek érzelmek az írásodban, kb olyan szinten írsz a gyerekedről, mint ha az egyik haszontalan könyvedet odaadtad volna az ismerősödnek, de most kéne vissza, mert billeg az asztal lába. De ha nem adja, majd raksz alá másikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!