Van megoldás? Anyósom a fejemre nőtt. úgy érzem, csapdában vergődök.
3 éve vagyunk házasok a férjemmel, előtte már 8 éve együtt "jártunk". Anyósommal nagyon ellentétesek vagyunk jellemileg, ő egy szereplésmániás, mindig középpontban tetszelgő nő, én meg konfliktuskerülő, és meghunyászkodó típus vagyok.
Eddig ebből nem volt gond, mert tiszteletben tartottuk a határokat.
Idén született meg a kislányom, és anyósom átváltott egy egészen más sebességbe.
Az unoka születése okán átvette az ellenőrzési jogot az életünk felett.
Állandóan hívogat, hol vagyok, kivel, mit csinálok, és a többi, folyton e-mailekkel zaklat, hogy mi van velünk, és az első hat hónapban MINDEN NAP JÖTT, csak úgy, szólás nélkül.
Az utóbbi dolgokat leépítettem, nem nyitottam ajtót, mert "aludtunk", a telefont sokszor nem veszem fel, mert "sajnos nem hallom meg"... tudom, hogy nem megoldás, de a NEM szó hiányzik a szókészletéből, és ha azt mondom, hogy ma ne jöjjön, ő egyszerűen becsönget, mintha mi sem történt volna.
Ezt én mind lenyeltem.
DE!
Most lesz a kislányom első karácsonya, az első olyan karácsonyunk, amit CSALÁDKÉNT együtt tölthetnénk mi hárman.
Erre idejön majd szentestére!!!!!!!!!!
Mert egyedül él, és előadta a férjemnek a hattyú halálát, és meghívatta magát szentestére, és mivel a másik gyereke vidéken él, és 25-én jön haza, akkor is VELE KELL töltenünk az időt!
Van megoldás?
Ha bekeményítek, a férjem szemében én leszek a gonosz, aki bántja szegény anyukáját...
Ha meg hagyom így a dolgokat, akkor rámegy a házasságunk, mert folyton morgok, hogy miért zaklat az anyja...
Vélemények?
Hát, ha anyósom sokáig kever köztem, és a férjem között, akkor sajnos előfordulhat, hogy egyedül fogok a fa alatt ülni.
Kösz a jókívánságot, Neked is hasonló szépet, és jót kívánok!
Kedves Kérdező! A kedves anyósnak karácsonyra ajándéknak vedd meg susan forward mérgező szülők című könyvet. Ha van kedved és időd itt interneten is megnézheted miről szól. Nagyon szépen tudja irányítani a fiát, s igen, sajnos Te tehetettlen vagy ebben a helyzetben, hisz a párodnak kell belátni dolgokat.
Sok sikert kívánok neked!
Vagy leckéket vehetnék a sógornőmtől...
Ugyanis a másik fia felesége szuperül tudja kezelni az anyóst.
Csak az a baj, hogy nagyon gonosz nőci, én ilyen gonoszkodó sosem tudnék lenni.
(na, ő PONT olyan erőszakos, mint anyósom!)
Aranyos vagy, kedves utolsó!
Sajna nálunk egész máshogy vannak leosztva a szerepek.
Ja, és valaki kérdezte a férjem mit szól, hát ő próbál mindenkinek megfelelni, de főképp az édesanyjának, mert ő kettőnk közül az erőszakosabb, én hagyom a férjemet érvényesülni.
:D Ezeket az egyedül élő szipirtyó anyósokat sorozatban gyártják szerintem. Szintén első gyerek, első Karácsonya.
Én beszéltem a férjemmel. Közöltem vele, hogy anyós aki persze egyedül él és mindenbe belebeszél azt követeli!, hogy mi menjünk hozzá (babástól, fél házat felcipekedve hozzá ugyebár mert kisbabához sok minden kell) szenteste.
Hát ha Ő így, akkor én fogom magam a gyerekkel és a fél háznyi cuccal és hazakoccolok a szüleimhez méghozzá egész ünnepekre, amikor itthon lenne szabin.(12.19-01.02 időszak) :)
Természetesen felháborodott (hogy melyik verzión nem tudom) :D Így valszeg hárman leszünk, és az ajtót sem fogom kinyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!