Egymás mellett nem megyünk így semmire. Az eszemre vagy a szívemre hallgassak?
Nekem is van egy példám:
Volt egy kapcsolatom ami részben az anyagi tehetetlenségem miatt úszott el, és én örülök ennek.(a többi részlettel senkit nem untatnék)
Nekem is volt hitele(i)m és a lányommal való kapcsolattartás is pénzbe kerül(t) mert más városban élünk..stb,szóval ment a pénz sokfelé és nem haladtam semerre.
Az akkori párom nehezményezte ezt, hiába mondtam,hogy legyen türelmes,bízzon bennem.Nem.
Szakítottunk.
Azóta a hitelemet kifizettem ,minden banki tartozástól mentes vagyok,sőt megtakarítási számlám is van :)
Én azt tanácsolom csak akkor szakíts,ha nincs belátható vége ennek a folyamatnak de ,ha tesz érte a párod,most mindegy,hogy plusz munkával és/vagy az igények lejjebb adásával,akkor adj neki esélyt helyrehozni az anyagi részét.
Egy komoly beszélgetés lehet helyrerázná és rádöbbenne,hogy ezért akár el is veszíthet.
Kedves vagy Kérdező, hogy a sok válaszra nem reagálsz, de a jótanácsot az anonimitásról azért csak megfogadtad...
Azért jól esik ám a visszajelzés a válaszadóknak, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!