Nektek hogy sikerül elvégezni a háztartást kicsi baba mellett?
Az első gyermekem,nagyon jó volt,simán volt mindenre időm!! Evett-aludt! A másodiknál már nem volt akkora szerencsém,de szervezés kérdése,kialakult egy rendszer. Ma már 3 gyermekem van. Dolgozom is! 4kutya-6macska..
Minden szervezés kérdése.. Az elején nehéz,de aztán úgy ráállsz! Még szabadidőm is van!
persze hogy kell! :)
bár ha ez zavar akkor megtervezed x napra mit főznél! Egyszerre megveszed!
A főzést is egyszerűsítheted! Vagy főzöl tartalmas levest,palóc-gulyás-egyik nap pogi másnap fánk-rizsfelfújt! Vagy többet főzöl és lefagyasztod! Ez szerintem nem lehet probléma!
Szülés előtt megfogadtam, hogy nem leszek amiatt túlstresszelt, hogy élére van-e minden állítva a lakásban.
Egyrészt van egy férjem is két ugyanolyan kézzel, mint én, tehát valamennyire osztjuk. Főzni is tud, ha pedig nagyon kakukk fáradtak vagyunk, akkor marad, ahogy van és rendelünk.
De a heti egy takarítás elég, napközben meg nagyon minimálisat kell.
No meg van egy tisztaság- és unokamániás anyám, akit mind gyerekfelvigyázásra (erre apám is bármikor szívesen jelentkezik, ő az, aki 240 km-ről is azonnal vonatra pattan, ha kell), mind takarításra meg lehet kérni. Valamilyen perverz indíttatásból ő szeret is takarítani, így mondhatni hobbiként kezeli :)
minek kell mindennap boltba menni? nagy bevásárlás, ami meg kell hoz a párod hazafele.
főzés meg nem olyat kell ami mellett ott kell állni és kész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!