Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek hogy sikerül elvégezni...

Nektek hogy sikerül elvégezni a háztartást kicsi baba mellett?

Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 10:44
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ezért kell megválogatni, hogy kinek szülünk gyereket. Gondolom nem a gyerek óta lett ilyen, hanem mindig is ilyen volt. Páros lábbal hajítanám ki az első ilyen megnyilvánulása után. Sosem értettem az olyan nőket, akik behódolnak egy ilyen férfinek, viszont mindig is úgy gondoltam, megérdemlik, szenvedjenek életük végéig az alárendelt, "csicska" szerepben. Ti választottátok!

Innentől más értelmet nyert a kérdésed, és más is rá a válaszom: úgy, hogy van egy párom, aki megbecsül és segít, amiben csak kell, és amiben tud. Kiveszi a részét az életünkből, és nem annyira tart, hogy hazajön, és várja a sült galambot a szájába, ami ha nem repül, hisztériázik. Odaadó, intelligens, tökéletes partner a mindennapokban, és remek apa, akinek nem csak arra kellett a gyerek, hogy valaki továbbvigye a nevét. Ezeket előbb még azért nem írtam le, mert ennek természetesnek kellene lennie. Nálatok nem az, így számodra ez a válaszom. Így nagyon egyszerű ellátni a háztartással járó feladatokat, és a gyereknevelést.

2014. márc. 8. 17:15
 22/29 anonim ***** válasza:

Simán.

Amikor itthon az apja, akkor játszanak, én nyugodtan csinálom a dolgom, aztán amikor elmegy, akkor játszok, a gyerekkel vagyok, és ha elalszik, folytatom. Ennyi. Meg a lényeg, hogy nagyjából mindenki pakoljon el maga után. Azért boltba menni, meg főzni együtt max 2 óra, ebből az egyiket gyerekkel is lehet. Nem olyan nagy dolog ám ez...

2014. márc. 8. 17:49
 23/29 anonim ***** válasza:
A gyerek mellet a legtöbb pasit is nevelni kell ha nem eszik másnapos kaját menjen haza anyucihoz.
2014. márc. 8. 21:00
 24/29 anonim ***** válasza:
Én megértelek Kérdező :) az én fiam csak úgy hajlandó aludni, ha én is vele vagyok, így semmit nem tudok csinálni, amíg ő alszik. Elrontottam? Lehet, de így boldog. A férjem nem segít, néha megkérem, hogy pakoljon el ezt-azt, ha szerencsém van megtesz :) a lakás elrendezése is elég szerencsétlen. Ellene a fiam a szobában, de nem hagyhatom magára, amíg én főzök. Kiságyban nem marad, etetőszékben nem marad. Nehéz.
2014. márc. 8. 21:28
 25/29 anonim ***** válasza:
Ja az lemaradt, hogy boltba elmegy, csak az otthoni munkában nem segít.
2014. márc. 8. 21:30
 26/29 anonim ***** válasza:
42%

Annyira sajnálom az ilyen nőket, akik nem veszik észre, hogy ők a hibásak azért, amilyen férjet választottak. Szerintetek az komolyan normális egy szerető férj, apa részéről, hogy a családja számára egy tetves zsemléért nem képes beugrani a boltba hazafele, arról gondolom nem is beszélve, hogy fürdesse-altassa-etesse-tisztába tegye-öltöztesse a gyermekét, ami ugye egy alapvető bizalmi kapcsolatot állítana fel apa-gyerek között...

U.i.: ha a gyerek nem bír nélküled elaludni, az egy dolog. De azt ne hazudd már légyszives, hogy amint kimész a szobából felébred és átüvölti az éjszakát, mert ez baromság. Ha alszik, akkor alszik, nem tudja, hogy ott vagy-e vagy sem. Közben egész nyugodtan lehetne főzni, mosni...

2014. márc. 9. 12:17
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem kell mindennap főzni, 2 naponta teljesen elég,boltba sem kell mindennap menni,de ha kell is úgyis mész a gyerekkel sétálni nem? nem azért,de könnyen megtudtam csinálni,és én még tanultam is.Képzeld sokan 3 gyerek mellett is képesek rá.
2014. márc. 10. 09:13
 28/29 anonim ***** válasza:
51%
nálunk én vagyok az, aki nem eszi meg a másnapos kaját :-p igaz egy 6 tagú családban erre ritkán is van szükség :-) 2000 kilométerre élek a legközelebbi "segítségemtől", így csak a férjem marad, aki napi 12 órát dolgozik, én meg itthon vagyok. SEMMIT nem várok el a férjemtől (házimunkát), de ettől nem érzem magam cselédnek egy percig sem, ez az én munkám, fizetségem a kiegyensúlyozott család. Férjem olyan, akit ha megkérek, akkor megcsinálja, de nem kérem meg :-p annyira utálom, mikor egyből jön az ítélkezés más férje felett ismeretlenül, hogy tuti egy tapló állat, meg szar apa, mert nem segít otthon.....miért tenné? nekem se kell elmenni dolgozni.....a gyerekek más kérdés, velük foglalkozik, teljesen képben van, hogy a 4 gyerekének mikor hol kell lennie és miért, simán "beugrik" helyettem mindennemű hiba nélkül, ha úgy alakul.....jah és suliba is járok a 4 gyerek mellett. nem kell az életet túl komolyan venni....és főleg ne ítéljen senki ismeretlenül, a kérdezőn kívül senki nem tudhatja, h az ő párja milyen, nem kell egyből pálcát törni. kérdező, bele fogsz jönni! egy gyerekes anyának lenni a legnehezebb!
2014. márc. 11. 12:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Nálam nincs olyan hogy nem eszi meg, nem alszik! Vagy eszi azt ami van, vagy így járt, vagy alszik, vagy nem! Én akkor is keresztül viszem amit elterveztem.
2015. okt. 18. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!