Nektek hogy sikerül elvégezni a háztartást kicsi baba mellett?
Ezért kell megválogatni, hogy kinek szülünk gyereket. Gondolom nem a gyerek óta lett ilyen, hanem mindig is ilyen volt. Páros lábbal hajítanám ki az első ilyen megnyilvánulása után. Sosem értettem az olyan nőket, akik behódolnak egy ilyen férfinek, viszont mindig is úgy gondoltam, megérdemlik, szenvedjenek életük végéig az alárendelt, "csicska" szerepben. Ti választottátok!
Innentől más értelmet nyert a kérdésed, és más is rá a válaszom: úgy, hogy van egy párom, aki megbecsül és segít, amiben csak kell, és amiben tud. Kiveszi a részét az életünkből, és nem annyira tart, hogy hazajön, és várja a sült galambot a szájába, ami ha nem repül, hisztériázik. Odaadó, intelligens, tökéletes partner a mindennapokban, és remek apa, akinek nem csak arra kellett a gyerek, hogy valaki továbbvigye a nevét. Ezeket előbb még azért nem írtam le, mert ennek természetesnek kellene lennie. Nálatok nem az, így számodra ez a válaszom. Így nagyon egyszerű ellátni a háztartással járó feladatokat, és a gyereknevelést.
Simán.
Amikor itthon az apja, akkor játszanak, én nyugodtan csinálom a dolgom, aztán amikor elmegy, akkor játszok, a gyerekkel vagyok, és ha elalszik, folytatom. Ennyi. Meg a lényeg, hogy nagyjából mindenki pakoljon el maga után. Azért boltba menni, meg főzni együtt max 2 óra, ebből az egyiket gyerekkel is lehet. Nem olyan nagy dolog ám ez...
Annyira sajnálom az ilyen nőket, akik nem veszik észre, hogy ők a hibásak azért, amilyen férjet választottak. Szerintetek az komolyan normális egy szerető férj, apa részéről, hogy a családja számára egy tetves zsemléért nem képes beugrani a boltba hazafele, arról gondolom nem is beszélve, hogy fürdesse-altassa-etesse-tisztába tegye-öltöztesse a gyermekét, ami ugye egy alapvető bizalmi kapcsolatot állítana fel apa-gyerek között...
U.i.: ha a gyerek nem bír nélküled elaludni, az egy dolog. De azt ne hazudd már légyszives, hogy amint kimész a szobából felébred és átüvölti az éjszakát, mert ez baromság. Ha alszik, akkor alszik, nem tudja, hogy ott vagy-e vagy sem. Közben egész nyugodtan lehetne főzni, mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!