Más is érzi azt, hogy elszegényedett vagy csak én?

Kitartást kívánok mindenkinek, próbáljunk nem csüggedni, minden (!!) munka-spórolási lehetőséget megragadni, kihasználni. Lesz ez még így se...
Boldog Karácsonyt.
24 N

Én is szegényedem rendesen. Már a leértékelt dolgokat sem veszem meg, mert sajnálom rá a pénzt. Mindig azt nézem,hogy a kicsinek meg legyen a legjobb, és bánt,hogy Neki sem mindig sikerül.
Én kénytelen voltam abbahagyni a sulit is, nem maradt tandíjra való.
Amit régen megtehettem, ma már totál lemondtam róla. Egyik hobbimnak sem tudok élni, van betegségem,aminek a kezelése pénzbe kerül, de azt sem tudom fizetni, nem támogatják. Állandóan azon agyalok, hogy miként fogom megteremteni a kislányomnak az alapot. Tény: Magamtól kell megvonnom minél többet, hogy Neki jusson.

Hát hogy egy jó hír is legyen .Régen én is csoró voltam ,volt h szorólapoztam is stb de most így 40 éves koromra beállt a rend ,jól keresek ,jól élek persze nincs mercim
de sokkal jobb mint régen.És szerncsére nem estem abba a hibába h hajkurásszam a pénzt csak h még több legyen.Inkább a sok szabadidőm magamra forditom.Élek végre.Most már a gyerekem is kiszállt a fészekből.
Úgyh kitartás mindenkínek!!!!!!!!!

Szerintem ha az illető nem tehet róla, hogy rossz anyagi helyzetben van, akkor azon nincs mit szégyellni. Csak nem kell hangoztatni, mert az emberek olyanok hogy ...
Nekem sincs munkám és nincs kilátásban semmi lehetőség. Nem kapok segélyt sem. Abból élek, amit eddig félretettem. Lassan már tényleg olyan leszek, mint a templom egere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!