Úgy érzem, a hazassagunk javításra szorul. A férjem nem érzi így, es igazából nem akar időt szánni erre a kérdésre. Mit tegyek?
Furcsa ez a kifejezés, hogy "javításra szorul."
Olyan, mintha a férjedet is "meg akarnád javítani".
Szerintem senki nem szereti, ha őt javítgatják, alakítgatják, nevelgetik, le akarják faragni róla azt, ami a másiknak nem tetszik.
Lehet, hogy a férjed így vette ezt a "javítást", ezért zárkózik el az egésztől.
Mondd el,hogy neked mi nem tetszik,téged mi zavar.
Lehet, hogy őt nem zavarja semmi így teljesen természetes, hogy szerinte semmi nem "szorul javításra"
(valóban nagon hülye kifejezés)
Mintha csak rólunk írnál, nekünk is 2 kisgyerekünk van, csak nem vagyunk házasok, de a kapcsolatunk, hogyismondjam, eléggé ápolatlan :)
Én sokszor mondom neki, hogy menjünk el valahová kettesben, de neki nincs kedve vagy fáradt, mert elég sokat dolgozik. Oké, ez érthető is, de az nem, hogy ha pl. a haverjai hívják, akkor nem szokott nemet mondani. Nem sűrűn jár el, kb. havonta 1x, meg néha átmegy meccset nézni. Engem ez nem is zavar egyáltalán, csak az, hogy hozzám meg nincs kedve :(
Mielőtt meg bárki is igazolva érezné saját házasságának vélt vagy valós válságát, szeretnem leírni, hogy a kérdést akkor írtam ki, amikor teljesen bizonytalan volt meg, hogy atkoltozunk-e egy távolabbi városba. Ráadásul a férjem pár napig nem volt itthon. Es nem utolsó sorban a gyerekekkel valóságosan én voltam pár napig teljes24 órában. Azt hiszem, ilyen bizonytalan helyzetben, érzelmileg-lelkileg-fizikailag kikerülve mi, nők hajlamosak vagyunk borúsan látni parkapcsolatunk pillanatnyi helyzetét. Pedig a párkapcsolat nem mérhető pillanatnyi helyzetek alapján.
Mell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!