Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik azok a hazimunkak amiket...

Mik azok a hazimunkak amiket keres nelkul elvegez a ferjetek mialatt dolgoztok, o pedig otthon van?

Figyelt kérdés

Igazabol ugy latom,hogy az ismeros csaladok ferfi tagjaihoz kepest(akik a kisujjukat sem mozditjak)joval tobb dolgot vegez itthon,de meg igy is erosen szelektal.Tehat amikor en itthon vagyok,akkor ezeknek a haromszorosat elvegzem.Persze ha megkerem valamire,akkor megcsinalja,csak sokszor annyira egyertelmunek tunik szamomra hogy ezt vagy azt kellene csinalni,hogy azt gondolom neki is az,igy nem szolok,utana pedig csak puffogok,hogy mar megint ram maradt.

Ti hogy csinaljatok? Jelenleg sokkal tobb szabadideje van mint nekem, es bar evek ota hazasok vagyuk,ez a felallas uj dolog.Mi az amit a ferjetel magatol elvegez otthon es mi az amit nem hajlando eszrevenni?Amikor itthon vagyok es kerem tole,hogy segitsen,hogy gyorsabban vegezzek akkor szo nelkul megteszi,de magatol csak azt csinalja,ami nagyon szemet szur.

2014. márc. 10. 08:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Felporszívoz, megfőz és bekapcsolja a mosogatógépet.
2014. márc. 10. 20:44
 22/23 anonim ***** válasza:

nálunk eleve ő takarít :)

felosztottuk, hogy ő ezt szívesen megcsinálja, de főzni nem szeretne, és a ruhákat se hajtogatja össze illetve pakolja el, ezek rám maradnak. na meg a bevásárlás meg a vasalás is az enyém, de ez nem jött szóba, hogy ő megcsinálja-e, ezeket szeretem, így nem fáradtság :)

nálunk inkább a gyerek körüli dolgokban van amit nem hajlandó. pl. nem pelenkázza, pedig már csak éjszakára kell a pelus, de hiába kérem, nem teszi meg.

meg még soha nem olvasott esti mesét, valamiért nem hajlandó. mondjuk a gyerek meg a másik fele, mióta visszamentem dolgozni, mindent velem szeretne csinálni, mondja is, hogy apa költözzön el és éljünk csak ketten :O

szóval nem egyszerű, de nagyon jó, hogy munka után csillag villog a lakás, egy mosatlan tányért nem hagy nekem, annyira jó így hazajönni :)

2014. márc. 10. 23:51
 23/23 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.9-es valaszolo,szamomra hasznos volt a valaszod,nem tudom miert pontoztak le.

Az egyik ilyen szamomra egyertelmu dolog amire gondoltam a teregetes.Hangjelzest ad a mosogep es kiirja, hogy vege a programnak.Ez a ferjem szamara mindossze annyi uzenetet kozvetitett,hogy ki kell kapcsolni:) A "mar megint nem teregettel ki?" kerdesre szinten immunisnak bizonyult. Tegnap elmagyaraztam neki,hogy erre a helyes reakcio a teregetes lenne,mert ha orakon keresztul all benne a ruha vizesen,akkor legkevesebb egy frissito mosasra ujra be kell kapcsolnom.

Szoval tegnap kiteregetett(amit elotte sose tett meg), a szaraz ruhakat beszedte es csoportokba rendezve osszehajtogatta.Nagyon orultem neki:)

Szoval igazatok van,nem biztos,hogy minden egyertelmu,ami nekem annak tunik,es nema gyereknek anyja sem erti a szavat.

2014. márc. 11. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!