Adnátok kb.1millióval többet egy házért, hogy a gyereketek apja mellé költözzetek?
Nekem a párom szülei oldották meg úgy, hogy először ugyanabba a házba, majd amikor költözni kellett, kb. 5 perc sétára költöztek. Neki így gyerekkorában nem kellett szenvednie attól, hogy egyik szülőjét nem láthatta, csak bizonyos napokon, akár minden nap találkozhatott mindkettejükkel. A gyerek szempontjából a 20perc is kényelmetlen lehet, és ez rányomhatja a bélyegét a szülőkkel való kapcsolatára, így az egész életére.
Én, szintén elvált szülők gyereke, aki az apját költözés miatt csak 1-2 havonta láthatta, azt mondom, hogy ha nincs vita köztetek, és valóban baráti, akkor a gyerek érdekében nekem megérne 1 millió forintot (de nem tudom, hogy titeket ez mennyire terhelne meg)
Ha egy millióval kevesebb lenne, akkor gondolkodnék el..
Szerintem ez a 20 perc séta pont az am odeális távolság lehet..
Nem vagytok egymás szájában, de elég közel van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!