Férjemmel a helyzetünkhöz képest nagyon jól megélhetnénk de mégsem megy?
Nade akkor lássuk...
30.000 rezsi
10.000 nagyi
távközlés 30.000
gyerek 20.000
cigi 30.000
napi rugó reggelente : 30.000
bérlet : ? (kb. 6000 debreceni bérlettel számolva)
Lassan 160 nál járunk, de ez még így mindig hézagos. Találd meg azt a hiányzó 50.000-et, mert nyomtalanul csak nem tünhet el minden hónapban!!
Amúgy ja 30 tv + net + teló? WTF?!
UPC-nél van nekünk egy elavult szerződésünk, GOLD TV + 60mbit + telefon 11.000forint. Ha van hozzá 2 vodafone red előfizetésed, akkor jön ki a 30ezer, de azért ne is haragudj 2 korlátlan előfizetés némileg túlzás lenne. És akkor azt mondod kajára nincs gondotok?!?!?!
Valamit nagyon nem jól csináltok... Férjed nem iszik/drogozik/szerencsejátékozik véletlenül?
Nálunk is hasonló a helyzet, de mi lakástörlesztőre és rezsire fizetünk ki sokat. Erre az én fizetésem nem elég. Pároméból élünk, félretenni nem tudunk mi sem. Amin tudnánk spórolni, azon a párom nem akar (nem mond le a coca coláról pl), amin én tudok spórolni, azt már megtettem, így sikerült végre kigazdálkodnunk a tandíjamat többek között.
De jó ötleteket írtak a többiek, mi is megcsináltuk. Írjátok fel tételesen, mire mennyit költötök el. Gondoljátok át racionálisan, hogy ha pl te cipőmániás vagy, akkor kell-e a harmincadik pár cipő, csak azért, mert tetszik, vagy van már épp elég. Gondoljátok át, hogy rászántok pl 5 percet reggelente, hogy termoszba töltsetek otthon lefőzött kávét, vagy minden nap többször megveszitek a munkahelyen az ott főzöttet, sokszoros áron. Ilyen apróságokon sokat lehet ám bukni, nálunk is ilyen hülyeségekre ment el a pénz folyton.
"A cigit kihagytam, igen. Töltjük, így az havi 30.000"
nya ezen lehidaltam
mennyit szívtok egy nap???????
3-4 doboznyit?????
nálunk két tinivel, 30 000.- a 4db mobilszámla+tv+net+vezetékes telcsi
napi 1000.- kajára és közben csomagolsz neki kaját?????
pelus tápszer kb okés
bár ezt is le lehet faragni ....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!