Mi az a szöveg amivel a párod az őrületbe kerget?
igen. a WoW az szent és sérthetetlen.
régebben simán volt olyan, h szóltam hozzá normál hangerőn. mintha ott sem lennék. amikor már 20adszorra üvöltöm a szoba közepén, h BABAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! akkor észreveszi, h nem egyedül van, és megpróbál reagálni :)
Szintén Pató Pál úr féle férj :D Vagy mindent én intézek kisbaba mellett, vagy nem lesz meg, akkor megy az anyjához, hogy nincs befizetve a csekk, vagy nincs ebéd ugyan csinálja meg intézze el. Ezzel persze engem aláz meg, mert ugyebár rögtön én vagyok a rusta rihonya aki a seggét vakarja egész nap...
A másik a nincs pénz szintén...idegrohamot kapok, ha a gyereken akar spórolni. Szegény úgy nő mint a gomba, teljesen le kellett cserélni a téli nadrágjait, mert hirtelen 64 cm-ről 74-re nyúlt. Na erről is én tehetek, miért kicsi nadrágokat vettem neki. :( De bezzeg havonta 60-70 ezer elmegy mert könyveket, számítógépes játékokat stb vesz.
De bezzeg a saját dolgát lusta elintézni...néha agyon tudnám csapni a sodrófával :D
Ami engem akaszt ki:"Akkor holnap költözöl anyádhoz vissza!"
De már meg sem hallom,tudjátok,a fiú,aki farkast kiáltott..:-)
Amivel én akasztom ki:
Ő:"Mi a baj?"
Én (bőgve):"Semmmmi.."
Azon gondolkodom h egy nő párja ,férje vszínűleg előtte is olyan volt amilyen most csak a nők hajlamosak eleinte túlsiklani ezeken ( a rózsaszin köd)aztán jön a siránkozás
A sogónőmnek szoktam mondani: "Te választottad,a bátyám mindig ilyen volt"
sziasztok!Én vagyok az első oldalról a Pató Pál felesége.A férjemnek el kéne fűrészelni 1 laminált lapot kb 30x50 cm.
Mindig "holnap" kell szólnom,és akkor megcsinálja.a holnapokból már 5 hét eltelt,persze én minden holnap szólok,de azt hiszem rám marad ez a "női" feladat is.
Kedves Előző!
Akkor neked még szerencséd van,az én férjemnek mindig holnap kellett szólnom,hogy ragassza meg az étkezőben a széket,és az egyik ilyen holnap alkalmával az egyik rokonunk majdnem betörte a fejét,amikor összetörött a szék alatta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!