Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a szöveg amivel a párod...

Mi az a szöveg amivel a párod az őrületbe kerget?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk a párommal, elmondom az ötletem és nem mond rá nemet..hanem helyette azt mondja "MAJD MEGBESZÉLJÜK". ilyenkor kifutnék a világból:D
2009. dec. 13. 01:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

nekem attól van herótom, hogy mondok valamit és mérges képpel rávágja, hogy "tuuuudtam, hogy ezt fogod mondani"

:D de mindenre ezt mondja, már megőrülök tőle

de azért szeretem :))

a másik, hogy ha valamit bénázik, vagy hülyeséget csinál (szerintem), akkor elmondom normálisan, hogy szerintem hogy kéne - erre jön hogy "ne kezelj úgy mint egy kisgyereket, nem vagyok az, férfi vagyok, úgy csinálom, ahogy akarom"

ó, ne mondd, tényeg? :))

2009. dec. 13. 09:09
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel kerget az őrületbe: ÖÖÖÖÖÖÖ azt mondta a ÖÖÖÖÖÖ a Pali, hogy ÖÖÖÖÖ

Na ettől ki szoktam akadni, jól leb@szom, hogy akkor most fejezd be, és gondold végig, hogy mit akarsz mondani, és utána mondjad, de ne nyögdécselj. Ez hatni szokott, de megsértődik.

2009. dec. 13. 09:29
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, pont ugyanaz, mint a 08:57-es válaszolónál!!! "Majd megcsinálom!" és soha nem csinálja meg.... Borzasztóan dühítő! De ha valamelyik haverja kéri meg valamire, ugrik azonnal!!
2009. dec. 13. 09:32
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Baratnom van, friss kapcsolat, nem elunk egyutt.Allandoan kerdezgeti: Ugye elmondanad, ha nem szeretnel?

Igaz, nem mutatom ki minden aldott percben, hogy szeretem(mivel nem vallaljuk fel mindenki elott, hogy egyutt vagyunk), de azert tudja mit erzek. Megis kerdezgeti...Engem ez tud orultbe kergetni

18/L

2009. dec. 13. 10:36
 15/26 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek..de úgy látom a pasik tényleg ugyanolyanok..szinte mindegyik válaszban találtam olyat, ami az én páromra is jellemző.. nah jó..a herionosban nem...de remélem a kommentelő csak viccelt..
2009. dec. 13. 11:04
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor valamit kérek tőle... Vagy éjfélkor megkérdezem, hogy jön-e már aludni, mert mindenen úgy elszöszöl... MIIINDJÁRT a válasz. Az agyamra megy. :D

20/L

2009. dec. 13. 12:39
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

a mindjárt az sztem minden pasinál alapszókincs, 1. helyen van :)

a másik: kimosom a ruháit, megszáradtak, kérem, hogy rakja el, mert azért ennyitől igazán nem esik le az aranygyűrű az ujjáról. erre mi a válasz: Jó, akkor többet ne mosd ki!

néha annyira lusta tud lenni, hogy kifutok a világból.

amúgy megh édes pasi, és ha megkérem általában segít, és ha a lakásban meg kell javítani valamit, vagy egy új bútort kell összeszerelni, akkor rögtön ugrik és csinálja. :)

2009. dec. 13. 14:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk a "fogadjunk". Vááá bármit mondok arra fogadni kell :D Meg az, hogy elkezd valamit magyarázni, de elmegy Mohácsig meg vissza, nekem meg feszünlnek az idegeim, hisz értem én egyszerűen is, nem kell nekem a rizsa...
2009. dec. 13. 15:05
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ÖÖÖÖÖögetős barátnője vagyok. Ja, nálunk is van még az is, hogy mindent körbemagyaráz, mert ő tanár, és mindenkit hülyére vesz, hogy senki nem tud semmit, és majd ő mindenkinek felvilágosítja az eszméjét.Ezt ki nem állhatom benne.
2009. dec. 13. 15:50
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Beszélek hozzá, miközben gépezik, nem reagál, majd rászólok:na mi a válasz, erre ő "nem tudom". De mindenre. Mit főzzek holnap? "nemtudom", melyik ruhakupacodat moshatom? "nemtudom", Jössz kávézni? "nemtudom" XD Kész!
2009. dec. 13. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!