Mi az a szöveg amivel a párod az őrületbe kerget?
nekem attól van herótom, hogy mondok valamit és mérges képpel rávágja, hogy "tuuuudtam, hogy ezt fogod mondani"
:D de mindenre ezt mondja, már megőrülök tőle
de azért szeretem :))
a másik, hogy ha valamit bénázik, vagy hülyeséget csinál (szerintem), akkor elmondom normálisan, hogy szerintem hogy kéne - erre jön hogy "ne kezelj úgy mint egy kisgyereket, nem vagyok az, férfi vagyok, úgy csinálom, ahogy akarom"
ó, ne mondd, tényeg? :))
Ezzel kerget az őrületbe: ÖÖÖÖÖÖÖ azt mondta a ÖÖÖÖÖÖ a Pali, hogy ÖÖÖÖÖ
Na ettől ki szoktam akadni, jól leb@szom, hogy akkor most fejezd be, és gondold végig, hogy mit akarsz mondani, és utána mondjad, de ne nyögdécselj. Ez hatni szokott, de megsértődik.
Baratnom van, friss kapcsolat, nem elunk egyutt.Allandoan kerdezgeti: Ugye elmondanad, ha nem szeretnel?
Igaz, nem mutatom ki minden aldott percben, hogy szeretem(mivel nem vallaljuk fel mindenki elott, hogy egyutt vagyunk), de azert tudja mit erzek. Megis kerdezgeti...Engem ez tud orultbe kergetni
18/L
Amikor valamit kérek tőle... Vagy éjfélkor megkérdezem, hogy jön-e már aludni, mert mindenen úgy elszöszöl... MIIINDJÁRT a válasz. Az agyamra megy. :D
20/L
a mindjárt az sztem minden pasinál alapszókincs, 1. helyen van :)
a másik: kimosom a ruháit, megszáradtak, kérem, hogy rakja el, mert azért ennyitől igazán nem esik le az aranygyűrű az ujjáról. erre mi a válasz: Jó, akkor többet ne mosd ki!
néha annyira lusta tud lenni, hogy kifutok a világból.
amúgy megh édes pasi, és ha megkérem általában segít, és ha a lakásban meg kell javítani valamit, vagy egy új bútort kell összeszerelni, akkor rögtön ugrik és csinálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!