Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az a szöveg amivel a párod...

Mi az a szöveg amivel a párod az őrületbe kerget?

Figyelt kérdés
Beszélgetünk a párommal, elmondom az ötletem és nem mond rá nemet..hanem helyette azt mondja "MAJD MEGBESZÉLJÜK". ilyenkor kifutnék a világból:D
2009. dec. 13. 01:07
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
nekem nagyobb problémám is van: "Már nincs pénzem heroinra, tudnál adni valamennyit vagy kérjek mástól?" nekem ez teszi borzalmassá a napjaimat..
2009. dec. 13. 01:11
 2/26 A kérdező kommentje:
hát ez tényleg nagyobb...ez komoly?
2009. dec. 13. 01:13
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

01.11-nek.

Egyszerű a megoldás.

Lépj le tőle v ha a te lakásodban vagytok dobd ki.

Egy heroinossal élsz együtt????????

2009. dec. 13. 01:55
 4/26 anonim ***** válasza:
84%

Nekem most nincs párom de a lányom amikor ordit a lakás másik végéből hogy "anyaaaaaaa" és mondja,mondja és semmit nem hallok na az zavar egy kicsit .

Meg mikor rajtam keres vmit amit ő rakott el .Pfu..

Amugy aranyos,rendes lány.

2009. dec. 13. 02:00
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Kösz a kérdést, mert ennek kapcsán beszélgettem el a párommal és kiderült, hogy az ő lelkivilágát az b@ssza fel igazán, amikor mondok "számára valami sértőt", ekkor ő ezen megsértődik, és azt mondom neki:

"Miért kell ezen megsértődni, miért veszed magadra? Ne légy már ilyen hülye, hogy mond neked valaki valamit, te azt meg magadra veszed, és még te érzed rosszul magadat? A fájdalmat nem én érzem, hanem te! Megéri ez neked?"

Na, tisztázódott egy dolog nálunknál ...

:D

2009. dec. 13. 02:22
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs rá pénz. Pedig van. Egy krva cipőt nem vesz magának, mert "nincs rá pénzem", pedig van neki! Helyette gyűjtögeti a bankszámláján, ahol még csak nem is kamatozik, Megtakarítás? Lakáskassza? "Nincs rá pénzem.."

Pedig lenne, csak ő minden ennivalón kívüli kiadásra azt mondja, hogy nincs rá pénzem. Kezdem is unni már.

2009. dec. 13. 02:31
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Az erős kifejezés, hogy őrületbe kerget vele, de én azt nem szeretem annyira, hogy ha a jövőnkről tervezgetek és Ő minden egyes ötletemre azt mondja, hogy: "Ez úgysem valósulhat meg! Ne reménykedj! Nincs nekünk ennyi szerencsénk!" stb...

Szeretnénk összeköltözni egy külön kuckóba, de a sok adósság és hatalmas pénzhiány miatt a szüleimnél élünk egyelőre.

Tudom, hogy csak a keserűség, a szomorúság beszél Belőle, de én úgy szeretném, ha egy kicsit derűlátóbb lenne és látna rá egy hangyányi esélyt, hogy változzon a jelenlegi helyzetünk...:-(

Dolgozunk mindketten, de a kiadások így is meghaladják a keresetünket. Hát, még ha ketten élnénk...

Lottózunk (ésszel), pókerezünk, jelentkezünk TV-s vetélkedőkre (sehova se hívtak még):-(, tehát próbálunk ekképpen is pénzhez jutni, de nem sok szerencsével...

Csak az bánt, hogy ennyire szomorú, elkönyvelte, hogy nekünk már így kell meghalnunk, biztos nem lesz közös otthonunk.:-(

Bocsi, hogy kicsit hosszú lett meg kicsit el is tértem a kérdéstől, de így kerek a történet.

2009. dec. 13. 08:05
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

"Csak azért nem hívlak magamtól, mert mindenben alkalmazkodni akarok hozzád."

"Majd ha itt leszel, csinálsz nekem diétás kaját." - 30 kg súlyfelesleg van rajta (az orvos is megmondta, hogy ha nem fogy le, 35 éves korára túl lesz egy szívrohamon, most 33. Ja és 300 km-re lakunk egymástól, havonta egyszer vagyok nála)

2009. dec. 13. 08:09
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Majd Te megcsinálod, "TE úgyis ráérsz"

Na, ettől megőrülök! Egy, sosem érek rá, de ha rá is érek, nehogy már beosszák az időmet!!!! Beosztom én magamnak, percről, percre.

Másik: "nincs rá pénz" - ahogy előttem is írták, csak a kaja, de az fulladásig legyen. Valahogy mintha attól félne folyton, hogy éhen fog halni!

2009. dec. 13. 08:57
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Én a Pató Pál hozzáállástól őrülök meg.Bármit kérek tőle,"majd megcsinálom".Nála a majd akár éveket is jelenthet.Lassan a férfimunkákat is meg kell tanulnom,mert a majdokkal nem jutunk előre.
2009. dec. 13. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!