Mi az a szöveg amivel a párod az őrületbe kerget?
01.11-nek.
Egyszerű a megoldás.
Lépj le tőle v ha a te lakásodban vagytok dobd ki.
Egy heroinossal élsz együtt????????
Nekem most nincs párom de a lányom amikor ordit a lakás másik végéből hogy "anyaaaaaaa" és mondja,mondja és semmit nem hallok na az zavar egy kicsit .
Meg mikor rajtam keres vmit amit ő rakott el .Pfu..
Amugy aranyos,rendes lány.
Kösz a kérdést, mert ennek kapcsán beszélgettem el a párommal és kiderült, hogy az ő lelkivilágát az b@ssza fel igazán, amikor mondok "számára valami sértőt", ekkor ő ezen megsértődik, és azt mondom neki:
"Miért kell ezen megsértődni, miért veszed magadra? Ne légy már ilyen hülye, hogy mond neked valaki valamit, te azt meg magadra veszed, és még te érzed rosszul magadat? A fájdalmat nem én érzem, hanem te! Megéri ez neked?"
Na, tisztázódott egy dolog nálunknál ...
:D
Nincs rá pénz. Pedig van. Egy krva cipőt nem vesz magának, mert "nincs rá pénzem", pedig van neki! Helyette gyűjtögeti a bankszámláján, ahol még csak nem is kamatozik, Megtakarítás? Lakáskassza? "Nincs rá pénzem.."
Pedig lenne, csak ő minden ennivalón kívüli kiadásra azt mondja, hogy nincs rá pénzem. Kezdem is unni már.
Szia.
Az erős kifejezés, hogy őrületbe kerget vele, de én azt nem szeretem annyira, hogy ha a jövőnkről tervezgetek és Ő minden egyes ötletemre azt mondja, hogy: "Ez úgysem valósulhat meg! Ne reménykedj! Nincs nekünk ennyi szerencsénk!" stb...
Szeretnénk összeköltözni egy külön kuckóba, de a sok adósság és hatalmas pénzhiány miatt a szüleimnél élünk egyelőre.
Tudom, hogy csak a keserűség, a szomorúság beszél Belőle, de én úgy szeretném, ha egy kicsit derűlátóbb lenne és látna rá egy hangyányi esélyt, hogy változzon a jelenlegi helyzetünk...:-(
Dolgozunk mindketten, de a kiadások így is meghaladják a keresetünket. Hát, még ha ketten élnénk...
Lottózunk (ésszel), pókerezünk, jelentkezünk TV-s vetélkedőkre (sehova se hívtak még):-(, tehát próbálunk ekképpen is pénzhez jutni, de nem sok szerencsével...
Csak az bánt, hogy ennyire szomorú, elkönyvelte, hogy nekünk már így kell meghalnunk, biztos nem lesz közös otthonunk.:-(
Bocsi, hogy kicsit hosszú lett meg kicsit el is tértem a kérdéstől, de így kerek a történet.
"Csak azért nem hívlak magamtól, mert mindenben alkalmazkodni akarok hozzád."
"Majd ha itt leszel, csinálsz nekem diétás kaját." - 30 kg súlyfelesleg van rajta (az orvos is megmondta, hogy ha nem fogy le, 35 éves korára túl lesz egy szívrohamon, most 33. Ja és 300 km-re lakunk egymástól, havonta egyszer vagyok nála)
Majd Te megcsinálod, "TE úgyis ráérsz"
Na, ettől megőrülök! Egy, sosem érek rá, de ha rá is érek, nehogy már beosszák az időmet!!!! Beosztom én magamnak, percről, percre.
Másik: "nincs rá pénz" - ahogy előttem is írták, csak a kaja, de az fulladásig legyen. Valahogy mintha attól félne folyton, hogy éhen fog halni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!