Álljon meg a menet! Mi ez a hatalmas képmutatás és irigység?
Szerintem nem kellenek senkinek sem ingyen a tanácsaid. Esetleg én is adhatok neked arról tanácsokat, hogy hogyan lehet helyesen írni, és nem mindent rövidítve.
Egyébként vidéken valóban lehet 3-4 millióból kezdeni valamit, gondolkozom, hogy egyetem után elköltözöm a főváros mellől, ha kirepülök a családi fészekből. Végülis van busz, van vonat, nem halok bele, ha nem lakom közel Budapesthez.
Kedves Kérdező! Előtted le a kalappal, szép pályát futottatok be, és én a hozzád hasonló embereket elismerem, a gondolkodásmódod is helyes, különösen plusz pont, hogy magas szintű empátiával rendelkezel. Ha minden jó módban élő ember szerény lenne, és egészséges világképpel rendelkezne, nem lenne ez a hangulat szerintem. Édesapámnak nem volt lehetősége továbbtanulni, ezért kitanult egy szakmát, amivel eleinte jól keresett, csak néhány embernek szúrta a szemét a környezetünkben, így sikeresen elérték, hogy lecsússzunk. Elvégzett még egy tanfolyamot, hogyha úgy alakul, hogy máshol el tud helyezkedni, így nem mondhatnám, hogy lusta volt, de egyszerűen nem jött neki össze. Anyunak sem volt lehetősége tanulni, de ő sem nyavalygott, most fog államvizsgázni, három gyerek, és a háztartás mellett. Nem vagyunk irigyek senkire, én is tanulok, ahogy tőlem telik, nyaranta pénzt keresek, de fáj néha látni, hogy mások kérkednek a pénzükkel. Az az empátia, ami benned van, nagyon sok gondot megoldana - már ha a ténylegesen dicsekvők (apuci pénzéből dicsekvők!) is birtokában lennének, és nem lenne sok buta ember, aki tényleg nem tesz azért, hogy jobb legyen neki.
Egyébként apukám főnöke bejelentette, hogy az ehavi fizetés 100.000 forintnál nem lesz több (mint írtam, hárman vagyunk testvérek, tehát öt főre ez jut), nincs prémium, mert csőd szélén áll a cég, de azért hozatott magának 15 db pálmafát a kertjébe... Ezt csak azért, hogy értsék azok, akik még nem értik, hogy például miért gyűlölik sokan a vezetőket egy-egy cégnél.
15.46
Az ilyen cégtől el kell jönni és nem sírni h milyen csunya fönőkbácsi.jaj sajnáljatok engem.
Amugy meg ez nem helyesirási verseny itt sokan röviditve irnak de ez nem fontos csak az ilyen kekeckedőknek akik nem a lényeget látják .
15:55
eljönni a munkahelyről?? ugye vicceltél!! a munkanélküliből meddig lehet eltartani egy családot?? nálunk a cég felét kiszórták az év elején. több száz emberről beszélek. ezek után akik maradtak csak magukban zsörtölődnek, és esélyük sem lenne más munkát találni, mert a környék összes cége úgy tett mint a miénk.
16.22.
Akkor hogy van az h az ujságok mindennap tele vannak állásajánlatokkal vagy ha a neten nézegetek ,ott is.
Több ezer üres állás van.Azt miért nem tölti be senki?.
Vagy amihez egy kis bátorság kéne miért nem csinálnak saját vállalkozást?
És most nem kell az h úúú ahhoz mennyi pénz kell.
Nem kell ,nekem se kellet én is a semmiből csináltam csak időt meg energiát kellett belefektetni!!!!!!Idővel jön a pénz és abbol lehet továbblépni.
hát akkor, kérdező, adj hálát a jólétedért, és szépen csendben, nem kérkedve élvezd azt.
én is, és a férjem is "megküzdöttünk" a diplománkért az egyetemen, mégis szarul állunk anyagilag...nyilván lúzerek vagyunk ugyebár.
szóval tedd össze a két kezed és maradj csendben.
most ennyi, mert kicsit kiakadtam.
16.31
Azt hiszed olyan könnyű melót találni? Anyum az összes újságos hirdetésre beadta a jelentkezését, de 50 évesen és orosz nyelvtudással nyelvvizsga nélkül senkinek nem kell, elküldik a fenébe. Szerinted neki is minden vágya, hogy ne dolgozzon, és csak poénból munkanélküli apum halála óta???
A két kezem összetettem eddig is de csöndbe azért nem tudok maradni mert tudom h csak cselekedetekkel lehet előrejutni.
Ha siránkoznék meg sajnálgatnák másokat akkor egyből jópofa lennék,nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!