Meghalnál a tesódért ha az lenne a feltétele hogy ö éljen? Csak kíváncsiságból kérdem
feltétel nélkül igen!1.azért mert szeretem és neki élnie kell!2.5 gyereke van,és abból 3 kicsi.nekem csak ő van.anya 9 éve meghalt.
szeretlek tesó!!!!karácsonykor találkozunk!!!!
én igen
évek óta mondom hogy egy ember van a világon akiért meghalnék bármikor az a hugom... most már kettő mert a páromért is képes lennnék rá
szüleimért azért nem mert nagyon sok midnent megtesznek értem, beleroskadnának ha elveszítenének engem és nekem még feladatom van, hogy gyerekeim legyenek és iylenek
Igen, en meghalnek, a paromert is.
En 20/L testvereim 5/F es 16/F parom 23/F
Persze!
De valószinüleg nem hagyná.
19:37-es vagyok.
Jó, de olyankor, amikor olyan szerv kell valakinek, ami nélkül egy ember nem élhet, akkor fel sem merül, hogy élőket vizsgáljanak ilyen célból:) Tehet ez ezért nem jó. Ha pedig olyan, amiből kettő van, akkor az csak nagyon kockázatos, de nem az életedet adod (max. ha rosszul sül el).
Én csak azért írtam, mert nem igazán tudok olyan helyzetet elképzelni, amikor te szabad akaratodból dönthetnél egy ilyen helyzetben, illetve lenne alkalmad bármikor is vállalni a halált valaki helyett.
Két dolog van, amit egyáltalán el tudok képzelni.
1. Valami hirtelen veszély fenyegeti (autógázolás, tégla a fejére esik, vonat stb.), és te odaugorva ellököd, viszont így téged talál el-->meghalsz
2. Elrabolnak, és vagy egyikőtök elmehet, másiknak ott kell maradnia. Nos itt dönthettek. De ez eléggé valószínűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!