Meghalnál a tesódért ha az lenne a feltétele hogy ö éljen? Csak kíváncsiságból kérdem
Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 19:11
11/45 anonim válasza:
Én meghalnék, nem bírnék úgy élni, hogy a saját önzőségemből ő most nem élhet, valszeg öngyilkos lennék vagy nagyon depressziós, de azt nem lehetne életnek nevezni.
Viszont nekem nincs gyerekem.
12/45 anonim válasza:
azonnal.Én utálok élni, egyébként is szívesen maghalnék, érte meg pláne.Nekem a világon ő és a szüleim a legfontosabbak.
14/45 A kérdező kommentje:
jah ha még valaki irna kort is irjon. meg aztt is hogy F/L meg a testváre F/L .
2009. dec. 11. 19:46
15/45 anonim válasza:
meghalnék! lány: 4éves 2 fiu: 9,10
én 17L
16/45 A kérdező kommentje:
amugy én 16 éves F és a Tesóm 16 éves L
2009. dec. 11. 19:56
17/45 anonim válasza:
19:37
szerintem arra gondolt hogy mondjuk látfontosságú szervátültetésre van szüksége a testvérének és csak ő a megfelelő donor és van esélye gondolkodni előtte..
nekem nincs tesóm, így nem tudok reálisan belegondolni a helyzetbe
18/45 anonim válasza:
igen, gondolkodás nélkül bármelyik tesómért...1 öcsém és egy bátyám van..16L
19/45 anonim válasza:
persze! 2 nővérem van és bármit megtennék értük bár nem mindig felhőtlen a viszonyunk de bármikor meghalnék értük.
20/45 anonim válasza:
Én igen én meghalnék most perpillanatba úgy érzem de ha most élesbe menne hát nem tudom....ANYUÉRT biztos hogy meghalnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!