Nektek egy milyen gyakran fér ez bele?
Figyelt kérdés
Mármint az, hogy a párotok italosan jön haza. Nem feltétlenül részegen, csak érzitek rajta a sör vagy vmi más pia szagát. Érdekelne, hogy mást mikortól kezd el zavarni. Csak egy hónapban egyszer tűröd el? Vagy ha minden este érzed rajta, az sem zavar? Olyanok válaszát kérem, akik együtt élnek a párjukkal! Köszi előre is2014. febr. 24. 20:32
21/25 anonim válasza:
Az én férjem van hogy napi egy dobozos sört megiszik 5 napon kesztül,van hogy 1 hónapig egyet sem.Változó,attól függ milyen kedve van.Mindig itthon iszik és kaja után.engem nem zavar.10éve élünk együtt és ez azóta igy megy.
22/25 anonim válasza:
Hála égnek egyszer sem. Nem iszik a férjem.
23/25 anonim válasza:
Huszonpár évesen fősuli alatt nem zavart. Volt hogy minden hétvégén ment. Most viszont 29 évesen már más dolgok legyenek fontosak ne a piálás. Azt mondom normális az ha társasággal elmegyünk valamerre havonta-kéthavonta egyszer akkor igyon de ennyi. Volt hogy párom is itthon főzött egyedül, nem számított arra hogy hazajövök és bizony egymagába iszogatott itthon főzés közben. Eléggé kiakadtam, bár itt az igazsághoz hozzátartozik, hogy párommal el tud szaladni a ló ha engedném neki, hogy legyen itthon sör (mint ahogy náluk az tök természetes hogy sörözgetnek) akkor bizony addig inná ameddig van, akár minden nap. Sajnos mikor megismertem elég sokat ivott, meló után minden nap lement neki az a 2-3 doboz sör. És ő s aligbírja úgyhogy már 1 üveggel meglátok rajta...szóval én kiakadnék...
24/25 anonim válasza:
"másnap pedig egész nap rosszul van , hányni jár és alszik"
Hányni jár belé a lélek...
Bocsi, nem hagyhattam ki.
25/25 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi! Akkor úgy van, ahogy gondoltam: engem sajnos jobban zavar ez, mint a többséget. Nincs szerencséje velem ilyen téren szegénynek :)
2014. febr. 28. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!