Mosogatógépbe milyen só kell? Valaki nem használ, vagy
sima konyhasót tesz bele (ez hülyeség, nem? ). Milyen
gyakran kell után tölteni? Van jól bevált márka? Kinek
mi a tapasztalata?
a regeneráló sók nagy tisztaságú só (NaCL), mivel a szennyező anyagok és adalékok (amik a konyhasóban vannak) tönkreteszik a vízlágyító gyantát.legtisztább még a vákuum só,de ebben is van csomósodásgátló.
sztem maradj az ebbe való sóknál, mert így a vízlágyító gyanta is sokáig fogja bírni.
2013. nov. 24. 19:31
3/11 anonim válasza:
A só megnevezése:regeneráló só.Ilyen sót használnak a nagy vízkezelő berendezésekhez is.Csakis is kizárólag ilyen sót szabad beletölteni!A konyhasó azonnal tönkreteszi!(tapasztaltam....)
2013. nov. 24. 20:15
4/11 anonim válasza:
Mosogató gépbe az ebbe valót kell megvenni,erre gyártották,
és nem a húslevesbe .
2013. nov. 24. 20:16
5/11 anonim válasza:
A pl calgon és noname só között az egyetlen amit észre vettem az a nagy árkülönbség volt...amúgy öblítőknél is csak ezt tapasztaltam.
2013. nov. 24. 21:10
6/11 anonim válasza:
Ha all in one tablettát veszel, akkor só se kell.
2013. nov. 26. 09:27
7/11 anonim válasza:
Én a Lidl-ben vettem . Nemrégóta van gépem . Ott vettem öblítőt is hozzá . A Lidl-s tabletta annyira nem vált be,de majd többfélét kiszeretnék próbálni :)
2013. nov. 26. 09:56
8/11 anonim válasza:
Mi is vagy a Lidlben,vagy az Aldiban vesszük,attól függ,hol az olcsóbb.
A víz keménységétől függ,hogy mennyi só kell. Nálunk minimumra van véve,és még sem foltos,pöttyös az edény.
Általában heti 2~3x megy a gép...évi 4 dobozt(kg)használunk.
A mosogatógép tisztítót az Aldiban vesszük(akciósan,párban),és kb 3/4évente kap egyet a mosogatógép,és akármilyen furcsa,a másikat a mosógépbe öntjük,(nem flakonostól,mint a mosogatóba)és indítunk egy 90 fokos programot.
2013. nov. 26. 14:47
9/11 anonim válasza:
én az olcsó tescos-t szoktam venni 3-400 ft beleöntöm a gép sótartójába az egész dobozzal mindennap megy a mosogatógép hát 1,5-2 hónapig elég
2013. nov. 26. 17:33
10/11 anonim válasza:
Konyhasó is jó mivel az is nátrium klorid mint a drága regeneráló só néven ismert 100%nátrium klorid....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!