Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek egy milyen gyakran fér...

Nektek egy milyen gyakran fér ez bele?

Figyelt kérdés
Mármint az, hogy a párotok italosan jön haza. Nem feltétlenül részegen, csak érzitek rajta a sör vagy vmi más pia szagát. Érdekelne, hogy mást mikortól kezd el zavarni. Csak egy hónapban egyszer tűröd el? Vagy ha minden este érzed rajta, az sem zavar? Olyanok válaszát kérem, akik együtt élnek a párjukkal! Köszi előre is

2014. febr. 24. 20:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mi ugyan még nem élünk együtt az én drágámmal, de tudom róla, hogy néha elmegy a barátaival sörözni, vagy a gyerekkori barátjával borozgatnak egyet. Ez nem is zavar. Viszont a múltkor elmentek tekézni a kollégáival, és hát rövideztek (amit egyébként nem szokott és nem is szeret), és hát a jóember tökjózanul jött el hozzánk, nyílegyenes vonalban közlekedve :D. Azt mondjuk furcsálltam, hogy a piaszag nem volt zavaró, pedig a pálinka bukéjára kifejezetten érzékeny vagyok. Blee.
2014. febr. 24. 21:51
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem is így kezdte,na azóta tudom,hogy a napi-két napi kis délutáni söröcske nem is olyan ártatlan,mint azt eleinte gondoltam.Én is úgy voltam vele,h az semmi,férfi úgyhogy annyit megihat.Aztán a kicsiből egyre több lett.Persze ez azért évek alatt alakult ki.Már addig fajult a dolog végül,h korán reggel nem lehetett úgy elkapni,h ne legyen benne.Ez addig tartott,míg komoly gyomor bajai nem lettek.Na azóta egy kortyot se semmiből.De míg ivott rendesen undorító szaga volt,a bőrén keresztül is érzett,akár ha háttal volt nekem.Én utáltam ezt a helyzetet.Mostmár tudom,h az ártatlan kis sörözgetés hosszú távon hová vezet.Próbáld rávezetni,h az neked milyen kellemetlen,h dől belőle a szeszszag.Nem valami csábító.Igyon mondjuk hétvégente egy alkalommal 1-2 üveggel,de ne csináljon belőle napi rendszerességet.
 13/25 anonim ***** válasza:
Mi ugyan még nem élünk együtt az én drágámmal, de tudom róla, hogy néha elmegy a barátaival sörözni, vagy a gyerekkori barátjával borozgatnak egyet. Ez nem is zavar. Viszont a múltkor elmentek tekézni a kollégáival, és hát rövideztek (amit egyébként nem szokott és nem is szeret), és hát a jóember tökjózanul jött el hozzánk, nyílegyenes vonalban közlekedve :D. Azt mondjuk furcsálltam, hogy a piaszag nem volt zavaró, pedig a pálinka bukéjára kifejezetten érzékeny vagyok. Blee.
 14/25 anonim ***** válasza:
az én barátom is iszik heti 2szer kb este leül focit nézni kinyit egy sört. Szerintem ebben semmi rossz sincs és ez egyszerűen hozzá passzol neki a meccsnézéshez, nekem is van néha borozni kedvem de nem az alkohol tartalma miatt ettől nem lesz alkoholista. Ez nem zavar, mert velem van otthon. Ha eljárkálna az jobban bántana, havi egyszer ülnek össze általában pár baráttal kártyázni vagy meccset nézni, azzal sincs bajom, mert kell a kikapcsolódás. Az egyetlen ami zavarna, ha minden nap inna, vagy ha eljárkálna
2014. febr. 24. 21:59
 15/25 anonim ***** válasza:
elmondtad neki hogy zavar??
2014. febr. 24. 22:11
 16/25 anonim ***** válasza:
Amit te írsz az engem már zavarna, nagyon. Párom amióta együtt vagyunk, 3 éve egyszer pálinkázott, velem és a baratnöimmel- városi napok voltak nálunk. Talán 3 szor ivott meg egy-egy sört a nyári melegben a vacsorához. Anyukám alkoholista volt, éreztem én elég alkoholszagot egész gyerekkoromat megkeserítette, a párom tudja jól, ha iszogatás gyakorivá vállik, akkor Isten veled édes lesz...
2014. febr. 24. 22:30
 17/25 anonim ***** válasza:

Havi egyszer kimaadhat, / valamikor hajnalban esik haza/mármint arra meg sem rebben a szemem..( amúgy nenntörténik ilyen gyakran, általában együtt mozdulunk ki a férjemmel)

Este munka után meg szoktak inni egy pohár bort heti 2-szer..ott a helyen zárás után...megérzem az illatát, az egyálalán nem zavar.

Igazából én is megiszom 1 sört vagy 1-2 pohár bort ha úgy érzem jól esne..

Pl amikor hazajön... van hogy együtt bontunk egy bort

engem nem zavar, tud mérteket tartani, ha úgy van akkor nem zavarja ha nem iszik, nem KELL minden nap, tehát nem szükséges, nem elnyom az itallal valamit, hanem jólesik, mint 1 szelet csoki pl...

Viszont ha mindig álllandóan ez lenne akkor zavarna. Mármit ha úgy jönne haza, mert akkor nem tudhatom hol miért és miért ivott..nagyon nem mindegy.

2014. febr. 24. 22:57
 18/25 anonim ***** válasza:

enyém szerintem gyakran iszik. hétköznap 1x-2x munka után megiszik egy sört. és pénteken agy szombaton ha elaludt a gyerek akkor találkozik a barátaival, akkor is megiszik 1 sört.

de olyan is van, hogy veszek neki és itthon legurítja vacsi után, jól esik azt mondja.

őszintén nem izgat :) persze az már nyilván zavarna ha minden este dülöngélne, de ilyenről szó sincs, így én nem szólok ezekért.

2014. febr. 24. 23:33
 19/25 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Az én párom is "nagy piás" volt mielőtt összejöttünk, de azóta sokat változott. Kapcsolatunk első évében azért még gyakran sörözött (szerencsére csak itthon), de azért én rászóltam, hogy nem kellene hetente annyit inni.. persze néha kiakadt emiatt, de egy idő után szerintem felfogta, hogy engem zavar, és szerintem nem is vágyik már annyira rá. Mondjuk azért az nem szokott zavarni, ha pl favágás mellé megiszik két sört, vagy alkalomadtán egyet-egyet. Egy jó nagy közös berúgás óta amúgy sem kívánja már annyira a piát.. :)
2014. febr. 24. 23:50
 20/25 anonim ***** válasza:
Néha munka után megiszik egy sört a kollégáival(eléggé stresszes munkája van, plusz nagyon sokat dolgozik), engem ez egyáltalán nem zavar. Volt egy időszak nemrég, hogy 5-6 este folyamatosan megittak egy sört meló után. Felnőtt ember, van ítélőképessége, el tudja dönteni mi a jó neki :) Maximum nevetve mondom neki, hogy megint rosszalkodtak? :D Nem tudom,de nagyon hamar megérzem, hiába rágózik, mos fogat, akkor is észreveszem :)(természetesen nem eltitkolni akarta, csak kipróbáltuk) Persze, az megint más lenne, ha minden nap matarészegen jönne meg, kötekedne, bántana...Akkor megpróbálnám megbeszélni vele/segíteni leküzdeni, aztán ha nem megy, akkor távoznék, mert nekem nem kell alkoholista férj. Együtt élünk, férj és feleség vagyunk(26l, 30f)
2014. febr. 25. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!