Nektek egy milyen gyakran fér ez bele?
Havi egyszer kimaadhat, / valamikor hajnalban esik haza/mármint arra meg sem rebben a szemem..( amúgy nenntörténik ilyen gyakran, általában együtt mozdulunk ki a férjemmel)
Este munka után meg szoktak inni egy pohár bort heti 2-szer..ott a helyen zárás után...megérzem az illatát, az egyálalán nem zavar.
Igazából én is megiszom 1 sört vagy 1-2 pohár bort ha úgy érzem jól esne..
Pl amikor hazajön... van hogy együtt bontunk egy bort
engem nem zavar, tud mérteket tartani, ha úgy van akkor nem zavarja ha nem iszik, nem KELL minden nap, tehát nem szükséges, nem elnyom az itallal valamit, hanem jólesik, mint 1 szelet csoki pl...
Viszont ha mindig álllandóan ez lenne akkor zavarna. Mármit ha úgy jönne haza, mert akkor nem tudhatom hol miért és miért ivott..nagyon nem mindegy.
enyém szerintem gyakran iszik. hétköznap 1x-2x munka után megiszik egy sört. és pénteken agy szombaton ha elaludt a gyerek akkor találkozik a barátaival, akkor is megiszik 1 sört.
de olyan is van, hogy veszek neki és itthon legurítja vacsi után, jól esik azt mondja.
őszintén nem izgat :) persze az már nyilván zavarna ha minden este dülöngélne, de ilyenről szó sincs, így én nem szólok ezekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!