Nektek egy milyen gyakran fér ez bele?
Figyelt kérdés
Mármint az, hogy a párotok italosan jön haza. Nem feltétlenül részegen, csak érzitek rajta a sör vagy vmi más pia szagát. Érdekelne, hogy mást mikortól kezd el zavarni. Csak egy hónapban egyszer tűröd el? Vagy ha minden este érzed rajta, az sem zavar? Olyanok válaszát kérem, akik együtt élnek a párjukkal! Köszi előre is2014. febr. 24. 20:32
1/25 A kérdező kommentje:
Bocs, a címbe persze nem kell, hogy "egy".
2014. febr. 24. 20:33
2/25 anonim válasza:
Hát az biztosan nem tetszene, ha minden nap sör szagúan jönne haza. De amennyit az én párom iszik, azzal nincs gond. (Társaságban iszik, ha mondjuk átjön a haverja hétvégente.)
4/25 anonim válasza:
Ha nem rendszeres, siman belefer egy-egy elhajlas...
5/25 anonim válasza:
Barátokkal havi 1x lealjasodnak, ez rendben van. De ha csak passzióból iszogat, akár egyedül, az nagyon kiakaszt.
6/25 anonim válasza:
Tegnap kb. ilyen kaliberű kérdést írtam én is. :( Engem az zavar, de baromira, hogy nem bírja a piát, gázul viselkedik társaságban (múltkor sebbel a könyökén jött haza..) másnap pedig egész nap rosszul van , hányni jár és alszik... Én nem fogom ezt sokáig tolerálni. De neked is azt tanácsolom, hogy (most lehet csúnyán hangzik) ne az érdekeljen, kinek hogy fér ez bele, azt nézd csak is, neked mi a jó, te hogy tudsz ezzel együttélni. Lehet valakit nem zavar, de van olyan is aki már 1 sörért is ordít. Régóta tart ez nálatok?
7/25 anonim válasza:
az én párom egy évben egyszer iszik, akkoris Szilveszterkor..hál istennek a tejet jobban szereti bármilyen piánál :D
8/25 anonim válasza:
Én szüleim példáját tudom felhozni. Anyám pl nem tűri, de azért mert apám olykor túlzásba viszi és kötekedős. Viszont ha max két sört iszik meg, azt még eltűri.
Te párod mennyire italos? Mert nem mindegy hogy részeg vagy spicces (de én nem tűrném el a spiccességet sem).
Emlékszem az én párom is mikor hazajött egyszer italozva, eléggé ki voltam bukva.
9/25 anonim válasza:
Nekem egyszer se férne bele. Nem iszik a férjem.
10/25 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem részeges a párom, nem erről van szó. Jól bírja a piát, de sajnos ahhoz van szokva, hogy bármi van, inni kell. Ha örül, akkor azért, ha baj van, azért, ha találkoznak a haverokkal, akkor "csak nem fogunk kóla mellett beszélgetni", meccset nézni meg végképp elképzelhetetlen sör nélkül, dehát "két sör, az semmi"... Nem is ez zavar engem leginkább, hát igya meg, ha jól esik neki, amíg normálisan viselkedik, addig ez részemről rendben lenne. A viselkedésével nem is volt még probléma emiatt soha. Csak a szagát nem bírom elviselni, iszonyúan zavar. Képes vagyok éjjelente felébredni arra, hogy milyen büdös sörszaga van. Természetesen megmosakszik és fogat mos, de attól még én érzem, másnap reggel is. Az elmúlt 10 napban 3x jött haza piaszagúan, és az a helyzet, hogy kezdek kiakadni.
2014. febr. 24. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!