Mit lehet tenni, hogy a férjünk ne nézegessen más nőket?
Itt a "más nők" csinos, kihívó öltözetű valakiket jelent, akit interneten nézett és jelölt be, mert -gondolom- tetszett a látvány :( Ne értsetek félre, megcsalásról nem esik szó, csak most bukkantam rá- véletlenül- hogy kiket jelölt be. Kicsit elszomorodtam, mert azt hittem ő nem ilyen. :( Bár mondjuk azt mindketten állítjuk, hogy "hűséget fogadtam, de vakságot nem" viszont ez mégis olyan rosszul esik. Hogy tegyem magam túl rajta? Illetve mit tehetek, hogy többé ne tegyen ilyet?
Egy elkeseredett feleség :(
Kedves 21:09-es, igen, igazad van, az ember megnézi ha lát egy helyes ellenkező neműt, bár én nem szoktam a barátom orrára kötni, hogy nézd azt a pasit, és milyen jó a kocsija :) na mindegy
a kérdezőnek abban van igaza, hogy vajon miért jelölgeti be ezeket a hölgyeket. Ha bejelölök valakit, akkor azzal felveszem a kapcsolatot. Ettől már csak egy lépés, hogy meg is ismerkedjenek. Engem is jelöltek be már ismeretlen pasik ilyen helyen, általában visszaírtam, hogy örülök, hogy bejelölt, de nem emlékszem honnan ismerjük egymást. Erre általában jött a válasz, hogy sehonnan csak milyen helyes vagyok. És innen már nem nehéz ténylegesen megismerkedni. Ami nyilván jó dolog, mert én is örülök, ha éppen nincs barátom :)
Szóval tényleg valami bibi van a kapcsolatban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!