Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, hogy a...

Mit lehet tenni, hogy a férjünk ne nézegessen más nőket?

Figyelt kérdés

Itt a "más nők" csinos, kihívó öltözetű valakiket jelent, akit interneten nézett és jelölt be, mert -gondolom- tetszett a látvány :( Ne értsetek félre, megcsalásról nem esik szó, csak most bukkantam rá- véletlenül- hogy kiket jelölt be. Kicsit elszomorodtam, mert azt hittem ő nem ilyen. :( Bár mondjuk azt mindketten állítjuk, hogy "hűséget fogadtam, de vakságot nem" viszont ez mégis olyan rosszul esik. Hogy tegyem magam túl rajta? Illetve mit tehetek, hogy többé ne tegyen ilyet?

Egy elkeseredett feleség :(

2009. dec. 10. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
20%
Ha egy kicsit többet adnál neki magadból és kicsit beválalosabb lennél sex terén.Nem más nőn járna az esze hanem rajtad meg az estén! 24f
2009. dec. 14. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 21:09-es, igen, igazad van, az ember megnézi ha lát egy helyes ellenkező neműt, bár én nem szoktam a barátom orrára kötni, hogy nézd azt a pasit, és milyen jó a kocsija :) na mindegy

a kérdezőnek abban van igaza, hogy vajon miért jelölgeti be ezeket a hölgyeket. Ha bejelölök valakit, akkor azzal felveszem a kapcsolatot. Ettől már csak egy lépés, hogy meg is ismerkedjenek. Engem is jelöltek be már ismeretlen pasik ilyen helyen, általában visszaírtam, hogy örülök, hogy bejelölt, de nem emlékszem honnan ismerjük egymást. Erre általában jött a válasz, hogy sehonnan csak milyen helyes vagyok. És innen már nem nehéz ténylegesen megismerkedni. Ami nyilván jó dolog, mert én is örülök, ha éppen nincs barátom :)

Szóval tényleg valami bibi van a kapcsolatban.

2009. dec. 14. 21:43
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
ÁÁÁ! Ezek a fiúk majd mind ezt csinálják. Ezért férfiak. Az én férjem is ezt csinálja, nézegeti a p..ákat itt neten. Nem értem ebbe mi a jó, neki jó. Hát akkor hagy bámészkodjon, addig sem unatkozik, és nem engem molesztál. Amúgy nem lehetne mellőlem kirobbantani sem, úgyhogy nyugi. Nem fogja megunni azt nem mondom, de attól még téged szeret, és te pedig lépjél túl rajta. Engem aztán nem érdekel!!! Minek adjam vissza, én nem akarok pasikat nézegetni, mert nem érek rá.
2009. dec. 15. 06:36
 14/15 anonim ***** válasza:
44%
Inkább nézzen,mint megcsaljon.AMúgy az enyém is képes ilyenekre,de én próbálok adni magamra,néha néha és akkor nem nézeget másokat.Vegyél valami sexi rucit és vágdj be nála. A fiatalsággal meg nem tudsz mit tenni,azt el kell fogadni.De figyelj oda rá,mert lehet, hogy már nem szeret,de nem akar elválni.
2009. dec. 15. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan egy kalap alá vesznek olyan dolgokat, amit külön kell kezelni. Nyilván vakságot nem fogadtunk, ezért ránézünk egy-egy csinos, jóképű emberre (nő, férfi), megnézzük, de ez nem ugyanaz, mint amit a kérdező ír, hogy csinos nőket bejelölget. Miért? Ezzel nyilván szándéka van és a legenyhébb verzió az, hogy hencegni akar az ismerősei előtt, hogy ő hány jó nőt ismer. A másik fele pedig, hogy ez nyilván a partnertől függ, mert vannak olyan nők/férfiak, akik minden gond és rossz érzés nélkül elviselik azt, ha a párjuk más nőt/férfit néz vagy dícsér, de vannak olyanok is, akiknek ez kimondottan rosszul esik, szerintem ez utóbbiak vannak többen. Ha őszinte és mély kapcsolatról van szó, akkor ezt tolerálni kellene a másik félnek és legalább nyilvánosan be kellene szüntetnie ebbéli "tevékenységét". Kérdezőnek mondom, én úgy gondolom, csak akkor változhat ez meg, ha a párod mélyen átérzi azt, hogy ez téged zavar, különben gondolom csak hisztinek veszi a dolgot.
2009. dec. 15. 13:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!