Mit lehet tenni, hogy a férjünk ne nézegessen más
nőket?
Figyelt kérdés
Itt a "más nők" csinos, kihívó öltözetű valakiket jelent, akit interneten nézett és jelölt be, mert -gondolom- tetszett a látvány :( Ne értsetek félre, megcsalásról nem esik szó, csak most bukkantam rá- véletlenül- hogy kiket jelölt be. Kicsit elszomorodtam, mert azt hittem ő nem ilyen. :( Bár mondjuk azt mindketten állítjuk, hogy "hűséget fogadtam, de vakságot nem" viszont ez mégis olyan rosszul esik. Hogy tegyem magam túl rajta? Illetve mit tehetek, hogy többé ne tegyen ilyet?
Én azt csináltam,h elkezdtem férfiakat nézegetni és rájött,h nekem akkor milyen rossz volt:)
Be is fejezte:)
2009. dec. 10. 21:21
2/15 anonim válasza:
én tuti visszadnám ha pl mennénk az utcán vagy vhol lennénk megnézném a pasikat.vagy te is jelölj be és mondogasd neki h huuu nézd csak ki ez a pasi stb..biztos észre veszi és rosszul esik majd neki és akkor visszadhatod h látod nekem is rosszul esett/esik az amit te csinálsz.vagy ha nem akaqrsz ennyire drasztikus lenni egyszerűen beszélj vele.sok sikert
2009. dec. 10. 21:24
3/15 anonim válasza:
kapcsolatunk első pár hónapjában drágám is ezt csinálta... én válaszképp azt csináltam amit az első válaszoló tanácsolt :) csak még megfejeltem egy a desktopon "felejtett" csini fiuka fotójával :D naná, hogy abbahagyta!
2009. dec. 10. 21:28
4/15 anonim válasza:
:D
Pont ugyanazt akartam beírni, amit az első hozzászóló már leírt!!!
Ez a legtutibb módszer és ez nekem is bejött!
2009. dec. 10. 21:36
5/15 anonim válasza:
Kösd be a szemét,ha nem elég bökd ki!
Ezt most komolyan írod,hogy számára ismeretlen nőket jelöl be,csak mert megtetszettek neki??
Mert akkor az agyával is gond van.
2009. dec. 10. 21:46
6/15 anonim válasza:
Nézd, a nézegtés pl. utcán természetes dolog. Majd figyeld meg magad, hogy te is megnézel egy-két férfit, ha ezt nem is vallod be magadnak! Azt viszont nem értem, hogy miért jelölne be vad idegen nőket és azok a nők miért igazolnának vissza egy vad idegen férfit. Nem lehet, hogy ismeri azokat a nőket pl. munkából vagy régi iskolatársai voltak? Különben miért jelölnék őt vissza?
2009. dec. 10. 22:20
7/15 anonim válasza:
Szerintem ott van eltolva minden emberi kapcsolat, hogy nem beszélnek meg dolgokat egymással. A Jóisten áldjon meg! Kérdezd meg tőle, miért csinálja!
Egyébként a 'mit tegyek, hogy többé ne tegyen ilyet'... az lenne a legjobb, ha logikus lenne... semmit. Vagy csapd agyon. Akkor mondjuk semmi mást sem csinál majd.
Ez majdnem olyan, mint azt várni, hogy valaki más tegyen boldoggá. Az, hogy valaki megtesz valamit, vagy nem, az - természetesen a fizikai erőszaktól eltekintve - itt bent dől el.
Talk-talk.
2009. dec. 10. 22:43
8/15 anonim válasza:
Áh,ne keseredj el ilyen kevesert.Majd megunja.
De ha szemüveges lenne,akkor tegyél két vastag szelet szalámit a szemüvegére.
2009. dec. 14. 19:14
9/15 anonim válasza:
Szánalmas egy pasi...
2009. dec. 14. 19:39
10/15 anonim válasza:
Én 24 éves fiú vagyok.Nekem is van párom ő 27.Ám nem értek veletek egyet mivel én is megnézek vagy esetleg még mondom is neki ez milyen jó csaj.Nem csak úgy tekintek rá mint életem nagy szeremére hanem mint egy barátra is.Ha lenne rá alkalmam (hiába nézek meg jó csaj ....) akkor se csalnám meg mivel akkor nem lennék vele.Ha vele vagyok akkor csak vele, de azért csak meg nézhetek egy csajt (nem feltűnően) én is férfiből vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!