Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El tilthatom a gyereket a...

El tilthatom a gyereket a páromtól?

Figyelt kérdés
15 hetes terhes vagyok, és mióta meg tudtam azóta a párommal minden nap veszekszünk, nem a gyerekről csak úgy általánosságba mindenről. A szerelem már részéről nem működik, de részemről is kezd el halványulni. Szakítani akarok vele, de azt is szeretném ha meg születik a gyerek neki semmi köze ne legyen hozzá, azt se szeretném ha látogatná és a nevét se kapja meg! Ez vajon szerintetek meg oldható, hogy ne is lássa soha az életbe a gyereket?
2014. febr. 21. 09:04
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
15%
Bárki. Minden a tálaláson múlik. Hidd el, ha én tálalnám, még Te is elhinnéd. :-)
2014. febr. 21. 09:42
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Persze 15 hetes terheséget ahhoz butának kell lenni nem másnak.
2014. febr. 21. 09:43
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem is undorító és erkölcsileg egyáltalán nem helyes, de nem ez volt a kérdés! :-)
2014. febr. 21. 09:44
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert kihűlt a szerelem, még ember maradhatnál!
2014. febr. 21. 09:52
 15/33 Andizsuzsi ***** válasza:
Valóban nem, és ezért reagáltam csak az első javaslatodra. Arról nem volt szó, hogy a másik fél hülye lenne. Csak minimálisan kell tudni használni a guglit.
2014. febr. 21. 10:23
 16/33 anonim ***** válasza:
0%

Nem csak elvetetni lehet egy gyereket. Tudom, hogy 15 hetesen már amúgy sem veszik el, de akár azt is megírhatja, a volt barátjának, hogy: "Most jöttem ki a kórházból. Feláltam egy székre, hogy levegyem a függönyt, de leestem és sajnos elment a baba. Már jól vagyok. Nem értesítettelek, amíg a kórházban voltam, mert nem szerettem volna, ha meglátogatsz."

Ennyi. :-) Ez sem hihető? :-)

2014. febr. 21. 10:35
 17/33 anonim ***** válasza:
83%
Nem.
2014. febr. 21. 10:37
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyerek tehet arról, hogy elmúlt a szerelem. Neked viszont mint anyának elsősorban a gyerek érdekeit kell szem előtt tartanod. És nem csak az apának van joga a gyerekhez, hanem a gyereknek is joga van megismerni az apját.
2014. febr. 21. 10:46
 19/33 anonim ***** válasza:
75%
Te osztod az észt mi az undorító? Kérdeztél valamit arra válaszolt.
2014. febr. 21. 11:13
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az előző hozzászólásért valamiért az hittem a kérdező irta hogy undorító, utána néztem hogy más név van
2014. febr. 21. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!