Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy felnött (nek hitt) 28évesn...

Egy felnött (nek hitt) 28évesnek ki a fontosabb? A felesége vagy a testvére kérése

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: a férjem családjában mindenki kapott Dumaszinházba jegyet. (10 fő,köztük én is.) De én már karácsonykor mondtam hogy nem hiszem el tudok menni,mert a kisfiam még nincs 1 éves és szopizik még. S este nem bírna ki nélkülem 3-4 órát.7re ott kell lenni, s 3 órás az "előadás". S még hazaérni is jó 40perc. Meg oda is kell annyi... Tehát 4.5 órát kellene nélkülem lennie. A nagy lányunkkal nem lenne gond mert ő 4 éves. Felajánlottam anyumnak,de ő nem szereti ezt a stilust. Majd egy nagyon jó barátunknak,hogy menjen el helyettem.Ő lenne a fiunk keresztapukája is. Férjem is rábolintott,úgy volt tegnap este beszélik meg a részleteket,hogy hol találkoznak meg ilyenek... Erre mondom a páromnak hogy hívja a srácot és fixálják le. Erre a vezetékes telón hív a testvére hogy megyünk-e meg hogy megvan-e a jegy. Mondta persze.ERre a huga mondta hogy az tök jó,mert ő elvinné a barátnőjét(akit az egész család ismer).S ő odaadta a jegyet neki,hogy persze menjen nyugodtan... S az én fejem ég a srác elött,hogy visszamondta a lehetőséget.A lány,akinek oda lett adva jegy(meg az egész családból alig jön hozzánk valaki) ez a srác meg ha elmegy itt a közelben,vagy jön a közelbe vásárolni,akkor mindig hív hogy kell e valami,vegyen-e valamit.. Jogosan ég a fejem vagy felfújom?

Egyébként a férjem meg csak egy face üzenetet irt neki hogy bocsi nem jó... Ja,az én jegyemről van szó,a férjem természetesen elmegy és kikapcsolódik...

2014. febr. 19. 10:57
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem a hugi ugy értette hogy megvan-e a jegy és nem-e kevertük el. Merthogy ma lesz az előadás.
2014. febr. 19. 13:58
 32/35 anonim ***** válasza:

Szóval ma lesz az előadás, a srác készül... Itt meg arról vitatkoztok, hogy mennyi időt bír egy pici baba az anyja nélkül?

Inkább a srácot kéne mielőbb értesíteni, hogy mégse jöhet, ha már így alakult. És ha van még némi gerinc a férjedben, akkor ezt megteszi ő...

Vagy ne a srácot mondjátok le, hanem szóljatok a húgicának, hogy félreértés történt, és már másnak adtad a jegyet....

Egy felnőtt(nek hitt) embernek ennyit meg kell tudnia oldania. Vagy vegyen egy jegyet a húga barátnőjének pluszba.

2014. febr. 19. 15:05
 33/35 anonim ***** válasza:

Én nem értem a problémát. Ha nem tudsz elmenni, ne menj.

Ha más sem tud elmenni, nem megy helyetted senki. Ennyi.

A jegy a te ajándékod, azt csinálsz vele, amit akarsz, ha akarod elmész, ha akarod, másnak adod, ha akarod, összetéped vagy lehúzod a wc-n. Senki nem kérheti számon, az ember az ajándékkal azt csinál, amit akar. Aki ezt nem tudja megemészteni, az ne ajándékozzon.

2014. febr. 19. 15:43
 34/35 anonim ***** válasza:
19%

Ééééédes istenem, és akkor mi van, ha eltörik a mécses?? Ott kell hagyni az ágyában, csak bőgje ki magát.

De szr anya vagy, hallod..

2014. febr. 19. 16:20
 35/35 A kérdező kommentje:
Ja,szar anya vagyok mert nem síratom meg ok nélkül..Valószinű... Egyébként szóltunk már tegnapeste a srácnak..
2014. febr. 19. 18:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!