Egy felnött (nek hitt) 28évesnek ki a fontosabb? A felesége vagy a testvére kérése
A helyzet a következő: a férjem családjában mindenki kapott Dumaszinházba jegyet. (10 fő,köztük én is.) De én már karácsonykor mondtam hogy nem hiszem el tudok menni,mert a kisfiam még nincs 1 éves és szopizik még. S este nem bírna ki nélkülem 3-4 órát.7re ott kell lenni, s 3 órás az "előadás". S még hazaérni is jó 40perc. Meg oda is kell annyi... Tehát 4.5 órát kellene nélkülem lennie. A nagy lányunkkal nem lenne gond mert ő 4 éves. Felajánlottam anyumnak,de ő nem szereti ezt a stilust. Majd egy nagyon jó barátunknak,hogy menjen el helyettem.Ő lenne a fiunk keresztapukája is. Férjem is rábolintott,úgy volt tegnap este beszélik meg a részleteket,hogy hol találkoznak meg ilyenek... Erre mondom a páromnak hogy hívja a srácot és fixálják le. Erre a vezetékes telón hív a testvére hogy megyünk-e meg hogy megvan-e a jegy. Mondta persze.ERre a huga mondta hogy az tök jó,mert ő elvinné a barátnőjét(akit az egész család ismer).S ő odaadta a jegyet neki,hogy persze menjen nyugodtan... S az én fejem ég a srác elött,hogy visszamondta a lehetőséget.A lány,akinek oda lett adva jegy(meg az egész családból alig jön hozzánk valaki) ez a srác meg ha elmegy itt a közelben,vagy jön a közelbe vásárolni,akkor mindig hív hogy kell e valami,vegyen-e valamit.. Jogosan ég a fejem vagy felfújom?
Egyébként a férjem meg csak egy face üzenetet irt neki hogy bocsi nem jó... Ja,az én jegyemről van szó,a férjem természetesen elmegy és kikapcsolódik...
Persze... A te , a ti dolgotok ;)
Csak reagáltam..
A kérdés szempontjából lényegtelen miért nem te mennél..
Nem fújod fel..
Ne te magyarázkodj.. Aférjed és a húga oldják meg amit kevertek..
(Fordítva is így gondolnám, ha te adtad volna a húg jegyét másnak, mint akinek ő akarta...)
Ja és Kérdező! Még annyit, hogy itt most ne azt nézd, hogy ki mennyire érdemli azt a jegyet! Ha az utálatos szomszédnak ígértétek volna, aki állandóan csesz.get titeket, akkor tőle sem illene visszavonni, Itt nem ez a lényeg. Hanem, hogy kinek mondtátok először azt, hogy gyere te...!
Itt még egy indok lehet amit mondasz, de ezt nem kell belekeverni!
Ha a lánynak ígértétek volna először, akkor az sem lenne fair, ha utána mégis a srácnak adnátok, mert ő "jobban megérdemli". Akkor eleve ne ígérjétek neki... ÉRted!
Amúgy minden oké, jól látod a szitut, igazad van!
Mutasd meg a férjednek ezeket a válaszokat! :)
Szóval: férjem unokatestvére vette a jegyet,mindenki ezt kapta a családjukból.Férjem,nevelőapuka,nagymama, férjem keresztanyja,barátja, én,férjem huga, unokatestvér barátnője,férjem anyukája.. ÖSszesen 10 fő. Azt mondta hogy ha nem tudok elmenni adjam oda a jegyet akinek szeretném. SEmmi gond.
Nem az én családom,férjem csládjának a karácsonyi ajándéka...A srácot nmem ismerik,vagyis csak a nagymama és a férjem keresztanyukája ismeri. A férjem huga meg az osztálytársának adta a jegyet.
S a srác ma délután jön hozzánk du, mert letöltöttem neki valamit (nincs PC-je ergo nem tud cd-t irni) s kiirom neki meg a lányunkkal játszana.De ő kivételesen nem lesz itthon.. Igy csak a kislegénnyel játszik:)
Esetleg ha anyum elfogadta volna a jegyet,akkor égne igazán a fejem... (Ő inkább nézi a Szulejmánját:D:D)
Minimum 1 gyereket már felnevelt ő is, nem hiszem hogy meghaladná a képességeit 1 éjszaka..
Ezen lenne a hangsúly, hogy megszokja a gyerek, hogy nem csak az édesanyja létezik, nem csak a cicitől alszunk el (cicin altatásból remélem nem lesz nagyobb gondod, mert gyakori)
Gondolom 11 kor hazaviszitek, vagy nálatok igyázna rá a mama..:)
De csak azért válaszoltam, mert kérdeztél;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!