Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy felnött (nek hitt) 28évesn...

Egy felnött (nek hitt) 28évesnek ki a fontosabb? A felesége vagy a testvére kérése

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: a férjem családjában mindenki kapott Dumaszinházba jegyet. (10 fő,köztük én is.) De én már karácsonykor mondtam hogy nem hiszem el tudok menni,mert a kisfiam még nincs 1 éves és szopizik még. S este nem bírna ki nélkülem 3-4 órát.7re ott kell lenni, s 3 órás az "előadás". S még hazaérni is jó 40perc. Meg oda is kell annyi... Tehát 4.5 órát kellene nélkülem lennie. A nagy lányunkkal nem lenne gond mert ő 4 éves. Felajánlottam anyumnak,de ő nem szereti ezt a stilust. Majd egy nagyon jó barátunknak,hogy menjen el helyettem.Ő lenne a fiunk keresztapukája is. Férjem is rábolintott,úgy volt tegnap este beszélik meg a részleteket,hogy hol találkoznak meg ilyenek... Erre mondom a páromnak hogy hívja a srácot és fixálják le. Erre a vezetékes telón hív a testvére hogy megyünk-e meg hogy megvan-e a jegy. Mondta persze.ERre a huga mondta hogy az tök jó,mert ő elvinné a barátnőjét(akit az egész család ismer).S ő odaadta a jegyet neki,hogy persze menjen nyugodtan... S az én fejem ég a srác elött,hogy visszamondta a lehetőséget.A lány,akinek oda lett adva jegy(meg az egész családból alig jön hozzánk valaki) ez a srác meg ha elmegy itt a közelben,vagy jön a közelbe vásárolni,akkor mindig hív hogy kell e valami,vegyen-e valamit.. Jogosan ég a fejem vagy felfújom?

Egyébként a férjem meg csak egy face üzenetet irt neki hogy bocsi nem jó... Ja,az én jegyemről van szó,a férjem természetesen elmegy és kikapcsolódik...

2014. febr. 19. 10:57
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
59%

Én ezt nem értem, rengeteg gyerek felébred éjjel. És akkor mi van? Majd elaltatják. Téged is elaltattak ám valahogy, amikor baba voltál. És mi van ha sír? Minden baba sír? Majd megnyugtatják.

De mindegy, értetlen vagy. 4 évesnek meg nem kéne éjjel inni adni, ha felébred. Ebből lesz majd a bepisilés :)

2014. febr. 19. 11:52
 22/35 A kérdező kommentje:
Lefekvéskor iszik egy kortyot a nagy. S alszik. JA és nem pisil be.Szoba és ágytiszta!De nem ez a kérdés azt hiszem,hogy szoptatom-e a csemetét, mit mennyit eszik iszik... Hanem hogy jogosan érzem-e magam szarul hogy átcsesztük a haverunk fejét. Meg az se kérdés szerintem még nem szeretném a nagymamára bizni mindkettőt.. Igaz felnevelt engem,de én pl aludtam éjjel, A kisl egény éjjel meg ha megébred nagyon tud ordítani...
2014. febr. 19. 12:00
 23/35 anonim ***** válasza:
63%

Tényleg túlzásba viszed ezt, hogy jaj, nem lehet a gyereket másra bízni pár órára, de ez a te dolgod.

Amikor felhívott téged a férjed tesója, hogy megvan-e még a jegy, azt kellett volna mondanod, hogy már felajánlottad egy barátotoknak, nem pedig azt, hogy persze, megvan még. Így nem lett volna probléma. Lehet, hogy a húgi csak úgy volt vele, hogy ha még nem találtál senkit, akkor viszi a barátnőjét.

Most már mindegy. Tényleg kicsit kellemetlenül sikerült, máskor picit jobban figyeljetek oda a szervezésre.

2014. febr. 19. 12:15
 24/35 anonim ***** válasza:
63%
Egyébként nem tudom, egyáltalán itt a férjed húga miben hibás, nekem nagyon úgy jön le, hogy ő csak annyit tudott, hogy te nem mész és így lehet, hogy van egy plusz jegy. Vagy ő már tudta, mikor felhívott, hogy te ezt már felajánlottad valakinek?
2014. febr. 19. 12:21
 25/35 A kérdező kommentje:

Este telefonált a hug(azt hittem elöször az édesanyjuk).

Felvettem a telefont este, s mondta hogy szia, a férjemet keresi.(Mondta a nevét,átadtam a telefont.) S kérdezte a férjemet hogy megvan-e jegy és hogy kivel megy. S a férjem mondta hogy megvan a jegy,s hogy akkor ő elvinné a barátnőjét.A férjem meg rögtön mondta is hogy nyugodtan.. Nem is tőlem kérdezte hogy megvan-e a jegy..

Tudta a férjem hogy felajánlottam másnak,épp elötte mondtam neki hogy hivja a srácot és beszéljék le a találkozót.(metrónál vagy hogy hol találkoznak..)

2014. febr. 19. 12:23
 26/35 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó kommented alapján egyértelműen a férjed a hunyó, mert ő nem mondta meg, hogy már elajándékoztátok a jegyet, a hugi csak élt a lehetőséggel.
2014. febr. 19. 12:54
 27/35 anonim ***** válasza:
77%

Ja, így már értem.

Egyértelműen a férjed szúrta el.

2014. febr. 19. 12:56
 28/35 anonim ***** válasza:
17%

Abban, hogy ki a hibás, mindannyian egyetértünk. A férjed lehetne olyan gerinces, hogy ezután odaáll a leendő keresztapa elé és elmondja, mi a helyzet.

A másik (a válaszolók által "felvetett") kérdésben pedig:

hadd döntse már el egy anyuka saját maga, hogy neki belefér e ilyen hosszú esti program, ha a kisfia még szopizik! Főleg, ha már van egy 4 éves kislánya, akivel már "kipróbálta" magát. Nem volt a kérdés része, hogy helyesen teszi e, hogy nem hagyja magára a majd egy éves kicsit szopiidőben. Nem az evés miatt olyan fontos már egy egy évesnél az esti szopi, hanem az esti rituálé része. Ezt csak anyától kapja. Ráér még esti programozni, ha már elhagyta a kisfiú a szopizást.

Bocsánat kérdező, de muszáj volt kitérnem erre, mert annyira "letoltak" téged ezért. És van más is, aki úgy gondolkozik mint te :)

2014. febr. 19. 13:25
 29/35 anonim ***** válasza:
A férjed mekkora egy paraszt már. Ilyet nem csinálunk. Gondolom nem akart konfrontálódni a testvérével, vagy jófiúnak akart látszani, az meg nem érdekli, hogy téged hoz kellemetlen helyzetbe.
2014. febr. 19. 13:54
 30/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak hogy "mellém állt". Hát igen, ez a kislegény.. multkor is elmentem fodrászhoz(szülés óta elöször) tavaly karácsony elött. S 2.5 óra után hivott a férjem hogy öltözzenek és jöjjenek el a fodrászhoz mert törik a mécses vagy már jövök.Mondtam hogy már a villamoson vagyok,most szállok le. (4 megálló a fodrász.Gyalog is 15 perc) Egyébként ha csak ő lenne akkor oké megyek,mert ő elvan ,de a nővére állandóan nyuzza szegényemet. Igy meg... sokszor eltörik este a mécses,amihez én kellek..
2014. febr. 19. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!