Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a nőnek kell...

Miért mindig a nőnek kell engednie?

Figyelt kérdés

Ha egy házasságban vitatéma van, itt mindiog mindenki a férj oldalára áll. Volt egy kérdés, hogy a nő nem szeretné, ha a férje benn lenne a szülésnél. Ott a nő volt a gonosz, megfosztani ettől stb., nincs joga hozzá... Ha meg az a kérdés, h a pasi nem akar bemenni, a nő meg szeretné, ha vele lenne, akkor meg nincs joga ilyen kérni... mindenhol csak azt kell nézni, mi jó a pasinak??

Meg most van egy kérdés, ahol a nő költözne egy jobb, szebb helyre, jobb élet reményében, ami a pasinak napi kevesebb mint 1,5 óra utazást jelentene oda-vissza, ott is persze a pasinak adnak igazat (holott szerintem aki felfogta a kérdést, láthatja, hogy a jelelegi helyzetüknél csak jobb lehetne)

Miért mindig a pasinak az érdekeit kell nézni, miért vannak leszarva és elnyomva a nők?? Mindig a nőnek kellene engedni?? Mindig, minden körülmények közt???

2014. febr. 18. 11:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
77%
Na ezen én is sokszor kiakadok, hogy sok nőnek mennyire nincs önbecsülése. Azt gondolják, hogy úgy tudják megtartani a pasit, ha teljesen kiszolgálják, de olyat is olvastam, hogy a pasi tahó volt és még ő lépett le duzzogva és szinte egyöntetűen azt tanácsolták a nőnek hogy ő kérjen bocsánatot a béke kedvéért, mert különben egyedül marad. Elég szánalmas, ha valakinek ez a legnagyobb félelme és bármit megtesz, feladja magát, az önbecsülését, hogy a pasi nehogy más után nézzen. Ezek a nők nem gondolnak bele, hogy nekik is lehetnek igényeik? Hogy ők egy kanapén fetrengő elkényeztetett nyávogós kisfiúnál többet érdemelnek?
2014. febr. 18. 18:38
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

31. Egyetertek.

Ezek a nök ezt hoztak otthonrol.

Szerintem en azert nem lettem ilyen, mert anyum nem igy nevelt.Ö 1 pofon miatt dobott fel 25 evnyi hazassagot.A pofont azert kapta, mert rajött, hogy apam megcsalta:/

Mellesleg megvoltunk mar mind a 3-an.

Szerintem akiben lenne egy kicsi önbecsüles is, azt nem hagyna hogy csaljak, meg verjek.

2014. febr. 18. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!