Miért mindig a nőnek kell engednie?
Ha egy házasságban vitatéma van, itt mindiog mindenki a férj oldalára áll. Volt egy kérdés, hogy a nő nem szeretné, ha a férje benn lenne a szülésnél. Ott a nő volt a gonosz, megfosztani ettől stb., nincs joga hozzá... Ha meg az a kérdés, h a pasi nem akar bemenni, a nő meg szeretné, ha vele lenne, akkor meg nincs joga ilyen kérni... mindenhol csak azt kell nézni, mi jó a pasinak??
Meg most van egy kérdés, ahol a nő költözne egy jobb, szebb helyre, jobb élet reményében, ami a pasinak napi kevesebb mint 1,5 óra utazást jelentene oda-vissza, ott is persze a pasinak adnak igazat (holott szerintem aki felfogta a kérdést, láthatja, hogy a jelelegi helyzetüknél csak jobb lehetne)
Miért mindig a pasinak az érdekeit kell nézni, miért vannak leszarva és elnyomva a nők?? Mindig a nőnek kellene engedni?? Mindig, minden körülmények közt???
31. Egyetertek.
Ezek a nök ezt hoztak otthonrol.
Szerintem en azert nem lettem ilyen, mert anyum nem igy nevelt.Ö 1 pofon miatt dobott fel 25 evnyi hazassagot.A pofont azert kapta, mert rajött, hogy apam megcsalta:/
Mellesleg megvoltunk mar mind a 3-an.
Szerintem akiben lenne egy kicsi önbecsüles is, azt nem hagyna hogy csaljak, meg verjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!