Miért mindig a nőnek kell engednie?
Ha egy házasságban vitatéma van, itt mindiog mindenki a férj oldalára áll. Volt egy kérdés, hogy a nő nem szeretné, ha a férje benn lenne a szülésnél. Ott a nő volt a gonosz, megfosztani ettől stb., nincs joga hozzá... Ha meg az a kérdés, h a pasi nem akar bemenni, a nő meg szeretné, ha vele lenne, akkor meg nincs joga ilyen kérni... mindenhol csak azt kell nézni, mi jó a pasinak??
Meg most van egy kérdés, ahol a nő költözne egy jobb, szebb helyre, jobb élet reményében, ami a pasinak napi kevesebb mint 1,5 óra utazást jelentene oda-vissza, ott is persze a pasinak adnak igazat (holott szerintem aki felfogta a kérdést, láthatja, hogy a jelelegi helyzetüknél csak jobb lehetne)
Miért mindig a pasinak az érdekeit kell nézni, miért vannak leszarva és elnyomva a nők?? Mindig a nőnek kellene engedni?? Mindig, minden körülmények közt???
"Ha egy házasságban vitatéma van, itt mindiog mindenki a férj oldalára áll."
Aha.....akkor azért van, hogy válásnál 99%-ban a nőnek ítélik a gyereket, aztán meg jöhet a több százezres gyerektartás. (természetesen a gyereknek)
Meg az is véletlen, hogy válásnál legtöbbször a férfi kerül az utcára, még akkor is ha a nő egy fillért nem adott bele a ház árába.
Nem kell mindig a nőnek engednie, de azért ne találjon már ki ésszerűtlen dolgokat. Ne haragudj, de nincs az a "jobb, szebb hely", ami miatt a férjemet napi 1,5 órás utazásra ítélném. (Ha vissza is, akkor 3? Mondjuk szerintem mindegy.)
Ezt az időt a velem (akinél van gyerek, vele is) töltött időből venné el, hiszen dolgozni nem lehet kevesebbet, aludni nem lehet kevesebbet. Marad a szabadidő.
Aztán lehet rinyálni, hogy a férjem sosincs otthon meg nem segít...
Nekem ne magyarázd, hogy ez bárkinek is jobb lenne. A szépség meg nem minden...
A házasság lényege a kompromisszum. Szülésnél is, költözésnél is, meg bármilyen kérdésben.
Ezek kisarkított témák. Tegyél fel egy kérdést, hogy kell-e tűrnie a nőnek, hogy mindig a férj dönt a programokról, vagy azt, hogy mire költenek, vagy hogy kell-e tűrnie a nőnek, ha verbálisan vagy fizikailag bántalmazzák. Meg fogsz lepődni, mit kapnak a férfiak...
Az enyém volt a szüléses kérdés.
Szerintem valamit félreérthettél, senki egy árva szóval sem írta, hogy gonosz vagyok, meg hogy nincs jogom a férjemet megfosztani ettől. :)
És eleve úgy is tettem fel a kérdést, hogy milyen kompromisszumos megoldás van.
Jól mondja az előttem szóló, egy kapcsolat a kompromisszumokról (is) szól. Természetesen mindkét fél (nem csak a nő) részéről. :)
Ezt, hogy a nőnek kell mindig engednie, nem mondanád meg a feleségemnek is?
Na, lécci, lécci, lécci!
kell a francokat :)
De tény, hogy még mindig nincsenek egyenlő jogok és lehetőségek
pl:
ha azt akarod hogy tonkremenjen a hazassagod akkor jo uton haladsz. zard ki a gyerek apjat a szulesbol sot a gyereknevelesbol is.Legyel osanya aki egyedul megold mindent egesszen addig amig egyedul maradsz es elvalt szulok majomszeretete osztod majd a gyereknek csungve rajta.
Aki igy gondolkodik mint te nem kapcsolatba valo.
A gyerek nem a tied kozos az apja es anya mindket szuloje ugyanolyan fontos neki es ez a szulessel kezdodik.
Lehet, én erre gondoltam, ez az enyém:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!