Hogyan segíthetek egy terhes nőnek?
Ha ilyen a hozzáállásod, akkor érzi, nyugodj meg :)
De a csoki és a virág mindig jó pont :)
de cuki vagy :)
remélem nekem is ilyen férjem lesz,aki segíteni akar majd ha még egy emberke van a szivem alatt :)
Sokat legyél vele,simogasd a pociját,puszilgasd.Mond neki,hogy mellette vagy , es kedveskedj neki,kényesztesd :)
Minden jót kívánok nektek !!
Bárcsak minden férfi olyan lenne, mint te!
Szerencsés a feleséged, hogy mellette vagy.
A terhesség nem betegség, bár valóban nagyon megviseli a szervezetet fizikailag és lelkileg is sok esetben.
Egészen biztos, hogy érzi, hogy vele vagy.
Sok boldogságot nektek és a babának!
Szia!
Én még nem szültem, de nagyon tervezem, hogy a férfi be lesz vonva!
hogy miért?
A tágulás miatt. Úgy érzem, ha háttal neki támaszkodnék és ő átölelne, és simogatná a puncimat, ahogyan szokta, akkor biztosan könnyebben menne.
Te nem jártál vele terhesfoglalkozásra, ahol ilyeneket tanítottak?
Mert vannak ilyenek.
"Szia!
Én még nem szültem, de nagyon tervezem, hogy a férfi be lesz vonva!
hogy miért?
A tágulás miatt. Úgy érzem, ha háttal neki támaszkodnék és ő átölelne, és simogatná a puncimat, ahogyan szokta, akkor biztosan könnyebben menne.
Te nem jártál vele terhesfoglalkozásra, ahol ilyeneket tanítottak?
Mert vannak ilyenek."
Terhestornán senki nem simogatja a puncid...:D szüléskor sem a puncid simogatásával leszel elfoglalva!
A kórházi személyzet előtt azért elég meredek lesz ezt kivitelezni! :)
Szerintem a gátmasszázsra gondolt (miért nem lehet ezt nevén nevezni??) ami létező dolog, és ha jól alkalmazzák nagyon hasznos.
Nem tartom rossz ötletnek, de olyan idiótán fogalmazta meg az a nő. A célja, hogy olajokkal és masszázzsal megelőzze az ember a gátszakadást, vagy hogy ne kelljen metszeni. Lényegében nagyon fokozatos tágítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!