Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetek egy terhes...

Hogyan segíthetek egy terhes nőnek?

Figyelt kérdés
Most szeretnék lenni a legjobb férje, mert a múltkor láttam egy videót ahol bemutatják a terhességet a legelejétől a szülésig és már a nézésben elfáradtam meg fájt :D nem tudom felfogni, hogy mennyire fájhat egy szülés meg milyen maga a folyamat de azt akarom, hogy a feleségemnek és a babának is minden a legjobb legyen. Ha már csak állni és várni tudok, akkor inkább máshogy hasznossá tehetném magam. Mindent megcsinálok helyette hónapok óta de szeretnék ettől többet adni neki. Nem sok van már a szülésig, egy percre sem mozdulok mellőle. Mit mondhatok neki? Hogyan éreztessem, hogy vele vagyok?
2013. okt. 27. 00:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Ha ilyen a hozzáállásod, akkor érzi, nyugodj meg :)

De a csoki és a virág mindig jó pont :)

2013. okt. 27. 00:08
 2/14 anonim válasza:
88%

de cuki vagy :)

remélem nekem is ilyen férjem lesz,aki segíteni akar majd ha még egy emberke van a szivem alatt :)

Sokat legyél vele,simogasd a pociját,puszilgasd.Mond neki,hogy mellette vagy , es kedveskedj neki,kényesztesd :)

Minden jót kívánok nektek !!

2013. okt. 27. 00:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Azzal tudsz segíteni neki ha nem változol meg, hanem ilyen maradsz:)
2013. okt. 27. 00:13
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Van még férfi a Földön!
2013. okt. 27. 00:19
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát igyekszem... megérdemli, bár sokszor már csak kinevet :D eddig nem voltam ilyen, de most már teljesen máshogy gondolok egy terhességre mint eddig. Megértettem, hogy ami nekünk csak egy jó szex, az egy nő testének mennyire megterhelő és ezzel mennyi kockázatot vállalnak. Magamat ismerve biztos nem lennék erre képes ha nő lennék.
2013. okt. 27. 00:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak minden férfi olyan lenne, mint te!

Szerencsés a feleséged, hogy mellette vagy.

A terhesség nem betegség, bár valóban nagyon megviseli a szervezetet fizikailag és lelkileg is sok esetben.

Egészen biztos, hogy érzi, hogy vele vagy.

Sok boldogságot nektek és a babának!

2013. okt. 27. 00:32
 7/14 anonim ***** válasza:
4%

Szia!

Én még nem szültem, de nagyon tervezem, hogy a férfi be lesz vonva!

hogy miért?

A tágulás miatt. Úgy érzem, ha háttal neki támaszkodnék és ő átölelne, és simogatná a puncimat, ahogyan szokta, akkor biztosan könnyebben menne.

Te nem jártál vele terhesfoglalkozásra, ahol ilyeneket tanítottak?

Mert vannak ilyenek.

2013. okt. 27. 01:44
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

"Szia!

Én még nem szültem, de nagyon tervezem, hogy a férfi be lesz vonva!

hogy miért?

A tágulás miatt. Úgy érzem, ha háttal neki támaszkodnék és ő átölelne, és simogatná a puncimat, ahogyan szokta, akkor biztosan könnyebben menne.

Te nem jártál vele terhesfoglalkozásra, ahol ilyeneket tanítottak?

Mert vannak ilyenek."

Terhestornán senki nem simogatja a puncid...:D szüléskor sem a puncid simogatásával leszel elfoglalva!

A kórházi személyzet előtt azért elég meredek lesz ezt kivitelezni! :)

2013. okt. 27. 02:57
 9/14 A kérdező kommentje:
Hogy mit csinálni? :D Szerintem ez hülyeség... nem hiszem, hogy szülés közben fel lehet valakit izgatni. Vagyis én még sose hallottam ilyenről. Az meg a másik, hogy azért többen is vagyunk ott, kicsit fura lenne.
2013. okt. 27. 05:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a gátmasszázsra gondolt (miért nem lehet ezt nevén nevezni??) ami létező dolog, és ha jól alkalmazzák nagyon hasznos.

[link]

Nem tartom rossz ötletnek, de olyan idiótán fogalmazta meg az a nő. A célja, hogy olajokkal és masszázzsal megelőzze az ember a gátszakadást, vagy hogy ne kelljen metszeni. Lényegében nagyon fokozatos tágítás.

2013. okt. 27. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!