Hogyan segíthetek egy terhes nőnek?
10: Mondom, még nem szültem, és semmiről nem tájékozódtam a várandósság és szülés tekintetében, nem tudom, mik zajlanak, és hogy milyen formában létezik, és nem ismertem a gátmasszázs fogalmát sem. Ez az igény nekem az ösztöneimből fakadt fel, és nem gondoltam konkrétan a gátra.
Azt viszont tudom, hogy vannak erre felkészítő tanfolyamok a párnak. És azt is hallottam, hogy olyan körülmények közt szülsz, ahogy azt előre megbeszéled. Lehet találni olyan kórházat is, ahol csak akkor jönnek be a vajúdó szobába, ha szükséges, és csak az, akit Te hívsz. Már két ismerősöm is szült, akik erről beszámoltak nekem.
Én máshogy nem is vállalnám.
7-8-10-12 felvillanyoztátok az estémet,ami nagy szó,komolyan mondom!:) Nevettem annyit.
Kérdező. Ha ez a kérdés igaz,akkor kérdezd meg a Feleséged,mert szerintem ez (is) teljesen egyéni. Mondd,hogy nyugodtan mondja mire vágyik.Ez a legnagyobb tuti.Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!