Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem/ beszéljem rá...

Hogyan győzzem/ beszéljem rá a férjemet? Ti bele mennétek a férjetek/ feleségetek kedvéért?

Figyelt kérdés

7 évig fuvoláztam de sajnos nem tellett rá, már abbahagytam de nagyon szeretném folytatni itthon kedvtelés céljából!

Néztem interneten is hogy mennyibe kerül viszont most egy ismerős mondta hogy kedvezmény van nálunk (50%) egy 50.000ftos fuvola csak 25 ezerbe kerül.

Sajnos viszont én nem dolgozom, csak ő keres havi 250-350 ezer forintot.

Na és nagyon szeretném azt a fuvolát megvenni, félre rakattam és hiába van pénz nálam nem mertem az engedélye nélkül megvenni, mert minden költséget meg kell beszélnünk.

10 órakkor beszélek vele, szerintetek hogyan beszéljem rá?? Ti bele mennétek???

2014. febr. 13. 21:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
38%

15

Amíg volt munkám sem vettem ekkora összegért megbeszélés nélkül semmit.. De szerintem egy kapcsolatban ez alap.

Szerencsére én annak ellenére, hogy nagyon szeretnék dolgozni egyáltalán nem érzem kiszolgaltatottnak magam a házasságomban.

Szerintem egy jól működő kapcsolatban nincsenek olyan dolgok, amiket félünk kérni, vagy felhozni.

Termézsetesen mivel elszallva nem vagyunk anyagilag, biztosan nem fogok egy autót akarni, vagy elhozni, hogy vegyünk, hiszen ez nem fér bele, ha szeretnék, akkor sem.

Viszont ha tudom,nhogy belefér, mivel egy kasszán vagyunk, hiába 1 a fizu, tudom, hogy mi fér bele.

De ha esetleg a párom má eltervezett mást venni, akkor nem biztos, gy belefér az én kívánságom abban a hónapban.

Én sem szórom a pénzt, de nem "kérek", hanem megbeszeljük, mert egyenrangú felek vagyunk szerencsére még egy ilyen sajnálatos helyzetben is.

2014. febr. 14. 09:09
 22/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ez a hangszer jelenleg nem akciós hisz ígyis olcsóbb, szóval 50' ezerbe kerül.

Párom viszont meg engedte hogy meg vegyem, de én ennyit nem fogok erre költeni. Vannak fontosabb dolgok is. Talán majd egyszer nekem is teljesül az álmom!

Köszönöm a válaszokat és mindenkinek a drukkot, nagyon aranyos mindenki! :))

2014. febr. 14. 10:36
 23/28 anonim ***** válasza:
12%
Kedves kérdező! Ha ez neked ennyire fontos, akkor kérd valamilyen alkalomra. De ha neked meg van rá a pénzed, akkor miért nem veszed meg?
2014. febr. 14. 10:53
 24/28 ivilicious ***** válasza:
22%
Nem. menj dolgozni.
2014. febr. 14. 12:52
 25/28 anonim ***** válasza:
28%
Folyamatosan nézegesd a neten, keress rá más oldalakon is, szerintem biztos lesz még valahol akció.
2014. febr. 14. 13:39
 26/28 BatorK válasza:
Csak a magánvéleményemet tudom leírni: nyugodtan terjeszd elő a kívánságodat! Ha szépen játszol, még örömet is okozhatsz vele, de arra azért ügyelj, hogy amikor a nyugalomnak van ideje, akkor azt tartsd tiszteletben. Sok sikert! :)
2014. febr. 22. 22:16
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
No mi van, miért emelted ki a kérdést? Február óta nem sikerült ezt megoldani? Állj elé és mondd meg, hogy te ezt nagyon szeretnéd, nagyjából mást nem tehetsz.....
2014. júl. 9. 09:08
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Jah, most olvasom, hogy hiába engedte meg a párod, nem vetted meg. De akkor megint nem értem, miért emelted ki a kérdést? Azóta is foglalkoztat?
2014. júl. 9. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!