Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan győzzem/ beszéljem rá...

Hogyan győzzem/ beszéljem rá a férjemet? Ti bele mennétek a férjetek/ feleségetek kedvéért?

Figyelt kérdés

7 évig fuvoláztam de sajnos nem tellett rá, már abbahagytam de nagyon szeretném folytatni itthon kedvtelés céljából!

Néztem interneten is hogy mennyibe kerül viszont most egy ismerős mondta hogy kedvezmény van nálunk (50%) egy 50.000ftos fuvola csak 25 ezerbe kerül.

Sajnos viszont én nem dolgozom, csak ő keres havi 250-350 ezer forintot.

Na és nagyon szeretném azt a fuvolát megvenni, félre rakattam és hiába van pénz nálam nem mertem az engedélye nélkül megvenni, mert minden költséget meg kell beszélnünk.

10 órakkor beszélek vele, szerintetek hogyan beszéljem rá?? Ti bele mennétek???

2014. febr. 13. 21:18
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
79%
Azért majd irhatnál hogy sikerült-e a dolog!Szoritunk!
2014. febr. 13. 21:42
 12/28 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk nem kérdés az ilyesmi...ha van a páromnak valami nagy vágya azt igyekszem teljesíteni, főleg ha van rá keret....350000 Ft-ból azért kéne fusson...

Az meg hogy "nem mered", már ne is haragudj, de milyen kapcsolat az ilyen ?! :-O

Nálunk akkor is közös volt minden, amikor én nem dolgoztam, és most is közös minden, amikor csak én dolgozom...

23-N

2014. febr. 13. 21:44
 13/28 anonim ***** válasza:
35%
Végre egy nő, aki tud reálisan gondolkodni és nem egyből letámadja a párját és belátja, hogy nem ez az elsődleges, ha egy fizuból élnek. Én már csak ezért is megvenném neked, ha másra nem, hát Valentin napra.
2014. febr. 13. 21:47
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
Az odáig rendben van, hogy nem költöd a párod pénzét kedvedre, de az, hogy nem tudod neki elmondani, ha valamire nagyon vágysz, az árulkodik a kapcsolatotokról...:(
2014. febr. 13. 21:49
 15/28 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem teljesen természetes, hogy ha ő keresi a pénzt, nem veszel el belőle a vele való megbeszélés nélkül ennyit. Mondd meg neki, hogy szeretnéd folytatni a fuvolázást, találtál is egyet ennyiért és ennyiért, szeretnéd megvenni, mit szól hozzá, lehet-e róla szó?
2014. febr. 13. 21:55
 16/28 anonim ***** válasza:
18%

Oké, hogy ennyi a kereset, de mennyi marad belőle? Mert ez jól hangzik, de ha elmegy belőle sok a fix kiadásokra, akkor ez nagy kiadás.

Am. htb vagy?

2014. febr. 13. 22:01
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Jaj Istenem. Remélem, van szíve. Én meghatódtam és szorítok neked.
2014. febr. 13. 22:06
 18/28 anonim ***** válasza:
52%
Évente egyszer ilyen extra kívánság szerintem természetes. Nyomorult egy élet lenne, ha mindig csak arra költhetnénk ami "hasznos".
2014. febr. 13. 22:21
 19/28 anonim ***** válasza:
90%

"Belesusogod a fülébe, hogy az ajándék mértéke jelzi a szerelem nagyságát ."

Hátha nekem egy nő ilyent mondana, akkor úgg kivágnám, mint a macskát szarni.

2014. febr. 13. 22:30
 20/28 anonim ***** válasza:
11%
írd meg h mi lett!
2014. febr. 14. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!