Nincs igazam ebben? Tényleg felfújom?
Utoljára karácsonykor voltam itthon, ma haza jöttem, és erre látom hogy feleségem nincs itthon, gondoltam se baj, bepakolok a szekrénybe, mert UTÁLJA HOGYHA a sport táskám napokig van elől.
10 nap múlva megyek vissza azt hozzá teszem, de még sincs a szekrénybe hely.
Tele van zsúfolva az ő ruháival.
szerinte felfújom és okot keresek hogy vitatkozzunk-
Ez most komoly? Karácsony óta nem láttad a feleséged, most végre hazamész hozzá és azon rinyálsz, hogy kevés a hely a szekrényben? Ez már fájdalmas. :DDD
Nem lehet valami nagy a szerelem, az már egyszer biztos. :)
Képzésre jár, hétfő és csütörtök délutánonként, és azt hittem ma azért nem fog bemenni.
Nos, igen a legalsó polc mindig az enyém, és igen amit a kép alsó polc jobb oldalán láttok, az az én cuccom amit itthon hagytam, és a többi nincs be pakolva, van körülbelül 4 pulóverem, 7 pólóm, és 5 nadrágom. Amit kértem nem sok hogy pakolt volna össze.
Valóban felfújod.
Karácsony óta nem láttátok egymást és neked ez a legfontosabb, hogy mennyi hely van a szekrényben?
Egymásra raksz két kupacot és akkor máris van hely a te pár cuccodnak, amit leírtál.
Mi maximum egy hétig voltunk távol a párommal. Találkozáskor hidd el nem a ruhákkal foglalkoztunk, vagy a szekrényekkel, vagy bármi mással! Hanem egymással!!!
Képes voltál lefotózni a szekrényt és feltenni ide???? :D Komolyan sírok a röhögéstől, nagyon kipihent lehetsz.
Kívánom, hogy ennél nagyobb gondod az életben ne legyen, egyébként a szekrény nincs tele. Inkább csókold meg a feleséged és örüljetek ennek a 10 napnak, ne a ruhásszekrényről készít portfóliót!
köszi mindenkinek!
megbeszéltük...
"Utoljára karácsonykor voltam itthon"
Akkor meg örüljél, hogy CSAK ruhákat találtál a szekrényben,
Nem pedig a szomszédot...
nem tudom elhinni, hogy ezt a kérdést egy FÉRFI tette fel...
Amúgy meg, ha x ideje nem láttátok egymást, nem a szekrénnyel kéne foglalkoznod! Nem a szekrény telítettségével van baj, hanem a kapcsolatotokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!