Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítesz? Ezt a segélykérést...

Segítesz? Ezt a segélykérést most találtam.

Figyelt kérdés
segitséget kérnék adrin.patrik10@freemail.hu Én egy 16 éves fiu vagyok már nem birom elviselni ezt az életet édesanyámal lakom középiskolás vagyok szociális segély és családi potlékbol élünk egy testvérem van 5 éves semire nem telik se ruhánk se tüzrevalonk és az élelmiszerröl nem is beszélek nagyonsok adosságunk van egyszoval éheznünk kell nekem már ott kell hagynom az iskolát mert nemtudjuk fizetni és ruhám sincs szakadt cipöbe kekk járnom nem birom tovább már a halálon is gondolkodom mert kistestvérem is csak kilodik most volt mikulás még egy szelet kenyerünk sincs és jön karácsony soha nem volt még egy kis fánk se de ajándék se tüzrevalonk elfogy és megfagyunk most azért irok hogy valaki segicsen rajtunk ruha élelmiszer vagy tüzrevalot elfogadnánk remélem tud valaki segiteni rajtunk nagyon kérem segitsenek csak freemailom van várom bárki segitségét
2009. dec. 7. 21:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

Ha nincs otthon egy szelet kenyér sem, akkor hivatalból kiemelhetik a gyerekeket a családból. Bár törvény van rá, hogy anyagi okok miatt nem lehet, de mégis így történik sok helyen. Az iskolákban már van internet, tehát tud írni.

Kis falvakban bizony nagyon sok szegény ember él, mert nincsen munka. Sajókazáról pl. tegnap is lehetett látni felvételeket. Rózsadombi fiatalok ajándékoztak ott családokat. Ettől függetlenül nem tudom, hogy igaz, vagy hamis ez a kérés. Az biztos, hogy interneten nem tudok küldeni kenyeret.

2009. dec. 7. 23:43
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Én segítenék,de ahhoz többet kéne tudnom,mert sajnos egy e-mail címmel sokat nem érek el,meg azért az sem mindegy hol lakik.Pénzzel nem tudnám támogatni a kisfiút,de étellel,ruhával és játékkal nagyon szívesen :)Esetleg ha valaki megtudna többet,légyszíves írjon :)
2009. dec. 7. 23:51
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Oké, hogy hivatalból kiengedhetik szegény gyereket, de nem biztos, hogy szeretne az édesanyjától távol élni akár ő, akár az öt éves gyerek. Én írtam neki, ha visszaír, hogy mi a postacíme, akkor küldök neki ruhát, az öt évesnek játékot, meg egy mini műfenyőt, díszekkel és némi szaloncukorral. Az egész kijön 2000-2500 forintból maximum, és ennyit rá tudok áldozni.
2009. dec. 8. 05:48
 14/25 A kérdező kommentje:
Na szóval a kérést az onlineistentisztelet oldalán lehet megtalálni. A fiú azt írja csak email címe van arra kellene írni és visszaírja a címét ha tudtok segíteni. Gondolom telója nincs. Bocsi még nem olvastam el a válaszokat csak gyorsan írtam.
2009. dec. 8. 08:41
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
És nem lehetett volna ezt az infót mindjárt az elején közölni???
2009. dec. 8. 09:25
 16/25 A kérdező kommentje:
Mert ha az elején közlöm mi változik? Szerintem kitűnik, hogy nem magamnak kérem. Nekem válaszolt a fiú emailen, de lehet kukacoskodni a részleteken. Lényeg aki tud segítsen, akár úgy is, hogy továbbítja a kérést.
2009. dec. 8. 13:26
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a levelet a fiú küldte, aki tud és akar, az segítsen:

szia örülök hogy segiteni szeretnél. Itt ülök és várom mikor jeleznek. én Kálozon lakom a címem: Varga Gyula Káloz, Nemes út 3. 8124

Várom válaszát, köszönöm köszönöm! Gyula

2009. dec. 8. 14:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is válaszolt a fiú, rendes gyereknek tűnik. Egy kis segítséget lehet neki küldeni.Esetleg ruhát, tartós kaját kis csomagban.
2009. dec. 8. 16:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezt írta:"köszönöm hogy tud segiteni a kistesom fiu a cimem Varga Gyula KÁLOZ nemes ut 3 8124 nagyonszépen köszönöm nagyon boldog vagyok csokolom xxxxnéni gyula"

xxxx a nevem:-D

2009. dec. 8. 16:47
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiú lába 42-es. Az anyukája vékony, 158 centi magas és 55 kiló.
2009. dec. 8. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!